O profesoară și-a pierdut locul de muncă după ce fostul soț i-a expus pozele de pe OnlyFans. : „Vreau să fiu unul dintre cele mai faimoase modele din lume”

25.06.2022, 19:11

Numele ei este Amy Kupps și are 32 de ani. A lucrat ca profesoară și ca hobby a fost încurajată să fie un model pentru adulți. A fost a doua ei ocupație, dar a făcut-o să-și piardă slujba de profesoară de istorie. Cazul a avut loc în Charlotte, Carolina de Nord, Statele Unite.

Kupps avea un cont de Instagram, unde a văzut că primește din ce în ce mai multe aprecieri. Un lucru a dus la altul și a decis să intre pe platforma OnlyFans, care a crescut pe fondul pandemiei de COVID-19.

Potrivit The Mirror, modelul OnlyFans Amy Kupps, din Charlotte, Carolina de Nord, a spus că soțul ei a încurajat-o să își facă un profil pe OnlyFans pentru a începe să câștige bani.

Câștigurile ei au crescut și a continuat să câștige până la 150.000 de dolari

„Nu m-am gândit niciodată la așa ceva până când soțul meu nu m-a încurajat ca o modalitate de a începe să câștigăm bani în plus.”

Dar munca pe OnlyFans punea și o presiune asupra căsniciei ei, soțul ei devenind gelos pe atenția pe care o primea online.

Fostul soț s-a răzbunat

„Soțul meu nu a suportat faptul că existau bărbați online care mă răsfățau cu cadouri mult mai scumpe decât ar fi putut el”, a explicat ea.

Potrivit The Daily Star, cuplul nu a mai putut vorbi fără a se certa.

În cele din urmă, modelul OnlyFans, Amy Kupps, a susținut că ruptura din căsnicia ei l-a determinat pe soțul ei să se răzbune și să divulge sevretul fostei partenere.

Ea a spus că a fost chemată pentru o întâlnire neașteptată.

„S-a dovedit că fostul meu mi-a arătat pagina unei persoane din consiliul școlii, care s-a dus și i-a spus directorului. Am fost suspendată, dar nu avea niciun rost să neg”, a povestit ea.

Modelul OnlyFans, Amy Kupps, a spus că și-a confruntat soțul la scurt timp după ce a fost suspendată, susținând că acesta a recunoscut că i-a divulgat identitatea.

„L-am întrebat dacă este el și nu a negat. S-a comportat ca și cum ar trebui să-mi fie rușine cu mine”, a spus ea, explicând, de asemenea, că a divorțat de fostul ei iubit la sfârșitul anului trecut.

Kupps spune acum că intenționează să se concentreze pe pagina ei de abonament, dar speră că s-ar putea întoarce să predea atunci când școlile se redeschid în toamnă.

Ea a spus: „Scopul meu final este să fiu unul dintre cele mai faimoase modele OnlyFans din lume”.

citește și...