O artistă a câștigat peste 1 milion de dolari în primele șase ore pe OnlyFans. Solista a depășit recordul anterior stabilit de o fostă vedetă Disney

01.09.2022, 16:03

O puteți vedeta pe Bhad Bhabie la bancă, probabil, după ce rapperița adolescentă a dezvăluit că a câștigat peste 1 milion de dolari în primele șase ore pe OnlyFans – și probabil a stabilit un nou record. “Nu e rău pentru 6 ore”, a declarat Bhad Bhabie pe Instagram. “Am bătut recordul de la OnlyFans”.

Joi seara târziu, Bhad Bhabie – cunoscută mai ales pentru declamația virală “cash me outside, how bout dah” din cadrul emisiunii “Dr. Phil” din 2016 – a postat o captură de ecran pe Instagram în care a dezvăluit că a câștigat 1.030.703,43 dolari în primele sale ore pe OnlyFans, care permite fanilor să plătească creatorii pentru imagini și videoclipuri picante. Vineri, un reprezentant al OnlyFans a confirmat pentru TheWrap că Bhad Bhabie a trecut într-adevăr de 1 milion de dolari în primele șase ore petrecute pe platformă.

Rapperița în vârstă de 18 ani percepe 23,99 de dolari pentru accesul lunar la conținutul ei, plus posibilitatea de a trimite mesaje directe. Aproximativ trei sferturi din câștigurile ei au provenit din noile abonamente, în timp ce 5.502,35 dolari au provenit din bacșișuri și alți 267.675 de dolari au fost plăți legate de mesajele directe, potrivit thewrap.com.

Bhabie ar fi câștigat aproximativ 800.000 de dolari în primele ore

“Nu e rău pentru 6 ore”, a declarat Bhad Bhabie pe Instagram. “Am bătut recordul de la Onlyfans”.

Creatorii OnlyFans pot păstra 80% din vânzările lor, ceea ce înseamnă că Bhabie ar fi câștigat aproximativ 800.000 de dolari în primul ei trimestru de zile pe acest serviciu (fără a pune la socoteală taxele, desigur).

Bhad Bhabie a depășit recordul anterior stabilit de fosta vedetă de la Disney, Bella Thorne

Se pare că marele debut al lui Bhad Bhabie a depășit la limită recordul anterior stabilit de fosta vedetă de la Disney Channel, Bella Thorne, care a câștigat aproximativ 1 milion de dolari în prima ei zi pe OnlyFans – și 2 milioane de dolari în prima săptămână – în august.

Câștigul lui Thorne pe OnlyFans a fost întâmpinat cu o oarecare reacție din partea altor creatori OnlyFans, unii dintre ei susținând că succesul rapid al acesteia a dus la impunerea unor noi limite privind suma pe care platforma le-ar permite să o perceapă pentru conținutul pay-per-view.

citește și...