Surpriză la ”Survivor România”. Georgiana Lupu a revenit în competiție

16.01.2021, 10:56
Surpriză la ”Survivor România”. Georgiana Lupu a revenit în competiție
Surpriză la ”Survivor România”. Georgiana Lupu a revenit în competiție

Georgiana Lupu s-a întors la ”Survivor România”, după un conflict pe care l-a avut cu echipa din care a făcut parte.

În urma unui scandal cu echipa Războinicilor, Georgiana Lupu nu a participat la jocul de joi seară.  În final, Georgiana a părăsit emisiunea ”Survivor România”, însă acum aceasta a revenit în competiție. Aceasta însă nu va mai face parte din echipa Războinicilor, ci din echipa Faimoșilor. „În urma situației tensionate pentru echipa voastră, Războinicilor, am hotărât. Starlin, pentru reacțiile tale neadecvate în conflictul cu Georgiana ești penalizat astfel: în următoarele trei jocuri de recompensă câștigate de echipa ta, tu nu beneficiezi de recompensă.Referitor la Georgiana, aceasta nu se întoarce în echipa Războinicilor, dar Georgiana poate să continuie aventura la Survivor România 2021, doar dacă este acceptată în echipa Faimoșilor. Faimoșilor, aveți un minut să vă faceți strategia”, a fost anunțul făcut de Daniel Pavel, prezentatorul show-ului, potrivit wowbiz.ro.

După ce și-au stabilit strategia, răspunsul Faimoșilor a fost “DA”.  „Georgiana, din acest moment faci parte din echipa Faimoșilor și te poți alătura echipei tale. Ai primit a doua șansă”, a adăugat Daniel Pavel. „Am mari emoții, sunt mândră de mine că am primit o asemenea șansă. Mă bucur că Faimoșii m-au primit și că au o inimă atât de mare”, a spus Georgiana de la ”Survivor România”.

Când este difuzată emisiunea ”Survivor România” 2021

Cel de-al doilea sezon „Survivor Romania” a început sambata aceasta, 9 ianuarie, de la ora 20:00, la Kanal D. Show-ul va fi difuzat cinci zile pe saptamana dupa cum urmeaza: in fiecare miercuri si joi, de la 22:00, si de vineri pana duminica, de la 20:00, anunță kanald.ro.

Noul prezentator al emisiunii este Daniel Pavel. Emisiunea a fost prezentată anterior de Dan Cruceru, cel care a anunțat de curând că nu va mai prezenta și sezonul al doilea al show-ului.

„Pentru mine, “Survivor Romania” reprezinta, in egala masura, cea mai mare provocare profesionala de pana acum, cat si oportunitatea testarii unor limite de anduranta fizica si psihica, pe care le intalnesti in viata doar daca ai noroc. Si ma refer la noroc asa cum il vedeau anticii, adica acel noroc care ii favorizeaza, exclusiv, pe cei puternici si curajosi. Telespectatorii vor avea ocazia sa vada in sezonul al doilea, asa cum s-au obisnuit, oameni cu o ambitie si o determinare iesite din comun. E un privilegiu pentru mine sa fiu alaturi de acesti concurenti, sa le observ si comentez evolutiile. Voi incerca sa le transmit celor de acasa cat mai mult din emotiile lor uriase”, a declarat Daniel Pavel.

citește și...