Surorile Gabor, devastate de moartea tatălui lor! Cine l-a înmormântat pe Emil Gabor, în lipsa lor. Detalii cutremurătoare

27.06.2020, 09:15
Surorile Gabor, devastate de moartea tatălui lor! Cine l-a înmormântat pe Emil Gabor, în lipsa lor. Detalii cutremurătoare
Surorile Gabor, devastate de moartea tatălui lor! Cine l-a înmormântat pe Emil Gabor, în lipsa lor. Detalii cutremurătoare

Emil Gabor, tatăl surorilor Gabor, a murit zilele trecute, după ce s-a luptat cu mai multe boli crunte. Vineri, 26 iunie, bărbatul a fost condus pe ultimul drum, însă cele două fiice ale sale nu fost prezente.

Emil Gabor s-a stins din viață în urmă cu trei zile, în urma unui stop cardiac! De ani buni, el nu își mai văzuse fiicele stabilite în străinătate și își ducea veacul într-un apartament modest din Bacău.

Potrivit Cancan.ro, el a fost înhumat lângă fosta soție, Veronica Bulai, deși cei doi erau divorțați. În urmă cu șapte ani, Monica Gabor a cumpărat locul de veci al celor doi.

Ramona și Monica Gabor și-au pierdut și tatăl

De toate cele necesare înmormântării s-a ocupat cea de-a treia fiică a bărbatului, Alina, care locuia aproape de el.

Vestea morții tatălui lor le-a devastat pe Monica și Ramona, care se află acum în Statele Unite ale Americii. Ambele și-ar fi dorit să îl conducă pe tatăl lor pe ultimul drum, însă restricțiile pandemiei de coronavirus le-a împiedicat.

‘Monica așteaptă cetățenia americană. Pentru că a făcut toate demersurile necesare în acest sens, i s-a impus un anumit număr de zile pe care îl poate petrece înafara teritoriului statului american. Tocmai de aceea, nu a putut părăsi America. Întâmplător, Ramona se află și ea la sora ei în America, însă nu a găsit nicio cursă pentru a ajunge în țară în timp util.

Însă, ambele suferă foarte mult pentru că pe tatăl lor îl mai aveau și ele, acum sunt orfane. Ramona și Monica au ținut permanent legătura cu sora lor, Alina, care s-a ocupat de tot. Tot ea, săraca, s-a ocupat și de înmormântarea mamei lor, Veronica. Emil era bolnav, da, dar nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie’, au mărturisit apropiații surorilor, pentru Impact.ro.

Mama lor a murit în 2013

Famila Gabor pare urmărită de un blestem! În 2013, Ramona și Monica și-au pierdut și mama într-un mod teribil. Veronica Bulai a murit după ce a fost strivită de un bolovan, în timpul unui pelerinaj la mănăstirile din Gorj. Aceasta își petrecuse ultima noapte din viață la Biserica de Femei de lângă Mănăstirea Frăsinei.

Călugării au povestit că Veronica Bulai a mers, din greșeală, pe dealul care duce spre mănăstirea de bărbați, încălcând astfel legământul vechi de sute de ani al Sfântului Calinic. Din păcate, a doua zi, femeia a decedat după ce a fost lovită în cap de un bolovan care s-a rostogolit de pe versant, chiar la intrarea în Peștera Polovragi.

citește și...