Mesajul dureros transmis de Ramona Gabor după moartea tatălui său! Ce a dezvăluit sora Monicăi Gabor

26.06.2020, 23:53
Mesajul dureros transmis de Ramona Gabor după moartea tatălui său! Ce a dezvăluit sora Monicăi Gabor
Mesajul dureros transmis de Ramona Gabor după moartea tatălui său! Ce a dezvăluit sora Monicăi Gabor

Tatăl Ramonei și Monicăi Gabor, Emil, a decedat! Bărbatul se confrunta de ani buni cu probleme de sănătate. Emil Gabor a pierdut lupta cu viața în urmă cu două zile din cauza unui infarct, iar vineri, 26 iunie, a fost înmormântat. Din păcate, fiicele sale nu au apucat să îl conducă pe ultimul drum.

Suferea de mai multe afecțiuni

Fostul socru al lui Irinel Columbeanu a murit! El a fost găsit mort în garsoniera modestă din Bacău în care locuia singur. În ultimele luni, bărbatul era măcinat de boală și de dorul fetelor sale. În plus, el fusese și executat silit din cauza datoriilor.

‘Aș fi vrut și eu să fie lângă mine. Că, uite, ajungi la bătrânețe și rămâi singur. Dar nici nu poți să ții nici lângă tine, că n-ai cum. Alina mea are doi copii aici, locuiește aici, nu în strainanate. Sunt în relații bune cu fetele, cu sănătatea e greu’, spunea Emil Gabor, în urmă cu câteva luni.

Două dintre fiicele sale, Monica și Ramona, trăiesc de ani buni departe de țară. Monica Gabor în America, iar Ramona în Dubai. Doar o fiică îi mai rămăsese în țară, Alina, cea care avea grijă de el.

Ramona Gabor suferă enorm

La câteva zile de la moartea lui, fiica cea mică, Ramona, a scris un mesaj dureros pe rețelele de socializare. Ea a ținut să precizeze că, deși nu a fost prezentă la evenimentul trist, le mulțumește celor care i-au trimis mesaje de susținere. Monica și Ramona Gabor nu au putut veni la înmormântarea tatălui din cauza interdicțiilor impuse de pandemia de coronvirus.

‘Eu și surorile mele vrem sa mulțumim tuturor celor care ne-au transmis mesaje de susținere in acest moment greu prin care trecem. Trecerea iubitului nostru tata in neființa ne-a luat prin surprindere iar, faptul ca atât eu cât și Monica, nu am putut ajunge la înmormântare din cauza restricțiilor de călătorie datorata virusului Covid-19 , face aceste zile cu atât mai grele.

Ne bucurăm că sora noastră, Alina, dar și rudele și prietenii noștri de familie, au fost alături de el pana in ultimul moment. Ne rugam in fiecare zi atât pentru el, cât și pentru mama noastră și credem ca ei ne vor lumina calea de acolo de sus. Evident, moartea tatălui nostru ne afectează însă, ne dorim sa trecem prin aceasta tragedie în familie și alături de cei apropiați noua. Va rugam și va mulțumim in avans pentru respectarea intimității . Dumnezeu sa îl odihneasca in pace!’, a fost mesajul publicat de Ramona Gabor.

Un prieten al lui Emil Gabor a mărturisit că bărbatul nu mai mânca în ultima perioadă.

‘El era cam slăbuţ, adică nu mai mânca şi l-au găsit la 2:30 dimineaţa decedat. Fetele n-au putut să vină, pentru că nu au voie din America să vină! Au filmat acolo cu telefonul, au fost în direct’, a spus cel mai bun prieten al lui Emil Gabor pentru Antena Stars.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Eu și surorile mele vrem sa mulțumim tuturor celor care ne-au transmis mesaje de susținere in acest moment greu prin care trecem. Trecerea iubitului nostru tata in neființa ne-a luat prin surprindere iar, faptul ca atât eu cât și Monica, nu am putut ajunge la înmormântare din cauza restricțiilor de călătorie datorata virusului Covid-19 , face aceste zile cu atât mai grele. Ne bucurăm că sora noastră, Alina, dar și rudele și prietenii noștri de familie, au fost alături de el pana in ultimul moment. Ne rugam in fiecare zi atât pentru el, cât și pentru mama noastră și credem ca ei ne vor lumina calea de acolo de sus. Evident, moartea tatălui nostru ne afectează însă, ne dorim sa trecem prin aceasta tragedie în familie și alături de cei apropiați noua. Va rugam și va mulțumim in avans pentru respectarea intimității . Dumnezeu sa îl odihneasca in pace ! ??❤️

O postare distribuită de Ramona Gabor (@ramonagabor) pe

citește și...