”Sunt plătit să jefuiesc casele milionarilor și să ucid VIP-uri”. Cine este fostul agent al forțelor speciale care dezvăluie cum a pătruns în vilele celor mai bogați oameni din întreaga lume

13.05.2022, 19:18

Un fost agent al forțelor speciale a dezvăluit cum este plătit să pătrundă în conacele milionariilor, să escaladeze ziduri și să încerce să „ucide” VIP-uri. „Clienții noștri sunt de obicei oameni bogați, oameni de afaceri sau VIP-uri bogați din întreaga lume. Ne angajează pentru că au îndoieli cu privire la siguranța lor”.  Cine este fostul agent al forțelor speciale care dezvăluie cum a pătruns în vilele milionariilor. 

Într-un interviu exclusiv, Guillaume Vetier, 38 de ani, a povestit pentru The Sun cum este angajat de clienți bogați pentru a testa toate modalitățile posibile de a se infiltra în  cercurile lor de securitate – și pentru a le ataca.

Echipa lui este formată din fostul personal al forțelor speciale, cu un nivel înalt de pregătire în lupta apropiată și experiența pe teren, pe care o folosesc pentru a se sustrage unora dintre cele mai bune sisteme de alarmă și agenți de securitate din lume.

„Clienții noștri ne angajează pentru că au îndoieli cu privire la siguranța lor”

„Clienții noștri sunt de obicei oameni bogați, oameni de afaceri sau VIP-uri bogați din întreaga lume. Ne angajează pentru că au îndoieli cu privire la siguranța lor, cred că ar putea exista riscuri pentru viața lor sau a familiilor lor, a proprietăților sau a secretelor lor.”

”Când trebuie să intrăm într-o casă, trebuie să ne apropiem de persoanele vizate și să încercăm să le omorâm”.

 

Este nevoie de o planificare detaliată

Guillaume spune că pentru fiecare contract s-a făcut o planificare detaliată pentru a asigura viața tuturor celor care au participat, precum și pentru a respecta legile sau reglementările locale din zona de misiune planificată.

El adaugă că testele misiunii ar trebui să fie cât mai realiste posibil, deoarece a văzut cum vechii securiști intră în panică și fug, abandonându-și clienții în mijlocul pericolului.

„Trebuie să fim atenți, de exemplu, dacă un șofer vine să te lovească cu o mașină sau dacă are o armă și ne asigurăm că nu împușcă pe cineva.”

Guillaume spune că operațiunile pot dura uneori săptămâni și descrie cum, o dată, echipa sa a închiriat o casă lângă clienții lor, iar una dintre femeile echipei sale s-a mutat, dându-se ca o mamă.

„Știam că această echipă de securitate este foarte bună și eram puțin îngrijorați dacă putem reuși sau nu”, a spus el.

Atacul unei mame

 

„L-am pus pe membrul echipei noastre să joace rolul unei mame false și să treacă pe lângă casă în fiecare zi. În cele din urmă, echipa de securitate s-a obișnuit să o vadă și nu a considerat-o un risc. Este o specialistă în luptă corp și a ajuns”.

Guillaume își amintește de o infiltrare la casa de iarnă a unei familii bogate din Elveția, care era îngrijorată atât de riscul pentru familia lor, cât și de unele informații secrete pe care le dețineau.

Infiltarea

Echipa a analizat o proprietatea acoperită cu zăpadă și și-a dat seama că pot intra doar pe acoperiș – apoi a decis să atace, deoarece clienții găzduiau o cină pentru niște oaspeți importanți.

„A trebuit să urcăm pe o bucată din structura acoperișului, unde serviciul de securitate nu ne-a detectat”, a spus el.

„Și am coborât pe balcon, unde erau oaspeții și clienții și am început atacul. A fost cu adevărat intens pentru că nu am vrut să speriem oaspeții sau să rănim pe nimeni, dar a trebuit să controlăm serviciul de securitate. Acest contract a fost foarte interesant pentru că pătrundeam în locuință pentru a accesa niște informații și pentru a accesa clienții”.

Pe lângă faptul că oferă teste de securitate, compania lui Guillaume Golem Protection oferă și servicii de securitate și instruire – chiar și formarea echipelor SWAT.

 

 

 

citește și...