„Sunt o mamă de 23 de ani și am 34 de copii. Diminețile mele sunt aglomerate ”

24.06.2022, 19:50

Tusayiwe Mkhondya, în vârstă de 23 de ani, a încărcat un videoclip în care o arată pregătind mese pentru 34 de copii, pe care îi îngrijește în casa ei pentru orfani, copiii străzii și mamele adolescente din Malawi. „Sunt o mamă de 23 de ani si am 34 de copii. Diminețile mele sunt aglomerate ”.

O tânără de 23 de ani și-a dezvăluit rutina ei agitată de dimineață ca mamă pentru 34 de copii într-un videoclip viral TikTok.
Tusayiwe Mkhondya a distribuit un clip în care pregătește mesele pentru copiii pe care îi îngrijește în casa ei pentru orfani, copiii străzii și mamele adolescente din Malawi.

Femeia era mamă singură la vârsta de 17 ani și a trebuit să facă față procesului complet singură. Ea a creat acum o organizație care ajută orfanii, copiii străzii și mamele adolescente, potrivit dailystar.co.uk.

Femeia îngrijește copii cu vârste de la cinci luni până la vârsta de 16 ani

Tusayiwe era o mamă singură fără adăpost la vârsta de 18 ani. Pe contul ei @tusaiweyana, ea a explicat: „Nu toți copiii sunt abandonați. Unii sunt orfani, alții au un singur părinte, alții au ambii părinți, dar au fost abandonați de acei părinți. Ofer educație, abilitare și competențe.”

Ea și-a deschis organizația You Are Not Alone (Yana) la scurt timp după, îngrijind copii cu vârste de la cinci luni până la vârsta de 16 ani – dar îngrijirea lor pe toți poate fi o muncă foarte obositoare. În videoclipul TikTok, care a câștigat peste 731.000 de aprecieri, ea a dezvăluit cum începe ziua ei la ora 4 dimineața, în timp ce pregătește mese pentru toți pe parcursul zilei – inclusiv sandvișuri, cine calde și cutii de sucuri.

„Dacă există superfemeie, ea este cea potrivită”

Deși pare că are ziua aranjată, după ce copiii se culcă la ora 19, începe tura de noapte, cu o mulțime de bebeluși care se trezesc pentru hrănire.

În clip, ea a adăugat: „Trebuie să îi hrănesc și, de asemenea, să le schimb scutecele și, de asemenea, trebuie să mă pregătesc pentru muncă și a doua zi”.

De atunci, mama a fost lăudată în aplicație pentru eforturile sale, unul spunând: „Faceți un lucru uimitor pentru toți! Ține-o așa!”

Un altul a scris: „Fie ca Dumnezeu să vă răsplătească din belșug”.

Un al treilea a adăugat: „Felicitări un rol atât de uimitor”.

Mama le-a mulțumit urmăritorilor săi pentru tot sprijinul acordat, scriind: „Mulțumesc mult familiei TikTok pentru dragoste și sprijin”.
Orfelinatul ei este finanțat în principal din donații de la adepții ei amabili, care au strâns 23.460 de lire sterline pe GoFundMe.

Vestea vine după ce Sue Radford, șefa celei mai mari familii din Marea Britanie – The Radfords – a folosit povestea ei de pe Instagram pentru a spune că și-a dat jos pătuțul după ce l-a ținut în picioare timp de 30 de ani.

Orfelinatul ei este finanțat în principal din donații de la adepții ei amabili, care au strâns 23.460 de lire sterline pe GoFundMe.

Postând pe poveștile ei de Instagram pentru a împărtăși știrile, ea a distribuit o fotografie cu pătuțul care este demontat, scriind: „Deci tocmai s-a întâmplat – pătuțul a dispărut.

Pentru prima dată în peste 30 de ani, nu avem un pătuț în casă. O astfel de piatră de hotar masivă care se simte ciudat, dar bine.”

citește și...