O femeie a devenit mamă de două ori la doar trei zile distanță. „Toată lumea plângea”

28.05.2022, 16:03

După patru ani, visul unui cuplu din Tennessee de a deveni părinți s-a împlinit în sfârșit – de două ori! Clay și Meredith „Bo” McCord și-au întâmpinat primul copil, fiul James Wakefield McCord, de Ziua Mamei, potrivit unui comunicat de la Brookwood Baptist Health. Apoi, trei zile mai târziu, Bo și-a născut fiica.

„A-mi vedea copilul pentru prima dată a fost o experiență atât de emoționantă”, a adăugat el. „Pentru a face totul din nou doar trei zile mai târziu și pentru a primi fetița noastră, pur și simplu nu pot descrie bucuria.”

Cuplul a avut trei avorturi spontane și a trecut prin două runde de fertilizare in vitro înainte de a o contacta pe prietena Katie Morse pentru a o întreba  dacă va fi mamă surogat.

Clay și Meredith McCord au avut primul lor copil, pe James Wakefield McCord, cu ajutorul unei mame surogat

„Soția mea îl cunoștea pe Thomas Morse, soțul lui Katie din perioada ei de facultate la Samford. Asta ne-a condus la Katie, despre care știam că a fost o surogat înainte”, a spus Clay într-un comunicat.

Katie, care locuiește în Alabama, a spus că Bo a contactat în timpul celei de-a doua sarcini de surogat și că chiar înainte de a cere Bo, știa că vrea să ajute un alt cuplu să primească un copil.

Femeia a aflat că și ea așteaptă un copil

„Dumnezeu ne-a binecuvântat enorm pe soțul meu și pe mine când am avut copiii noștri și nu am putut să spun nu femeilor care își doreau să fie mame la fel de rău ca mine”, a spus ea într-un comunicat.

Apoi, s-a întâmplat ceva minunat și neașteptat: Bo a aflat că și ea așteaptă un copil.
Deși inițial nu era clar care bebeluș se va naște primul, Katie s-a simțit încrezătoare că va intra în travaliu puțin înainte de termen – și a avut dreptate.

Așa că pe 7 mai, familia McCord a călătorit la Birmingham, în timp ce Katie s-a „rugat” ca fiul cuplului să se nască la timp pentru Ziua Mamei.

„Toată lumea din cameră plângea”, și-a amintit Katie despre momentul în care copilul James s-a născut la Brookwood Women’s Center.

„Partea mea preferată a nașterii este să urmăresc mereu reacția părinților când își văd copilul pentru prima dată, dar de data aceasta mi-a cam lipsit asta în timp ce eram în propria mea lume mică”, a adăugat ea. „Dar, toți mi-au spus că plâng și sunt în stare de șoc!”

Deși călătoria nu a fost întotdeauna ușoară, Bo a spus că nu se poate simți mai binecuvântată.

Mama surogat a adus pe lume un băiețel pe 8 mai, iar pe 11 mai, Meredith a dat viață unei fetițe.

„Plângeam cu toții în sala de naștere pentru că a fost un moment atât de special, iar după doar trei zile am născut fetița noastră. Gândindu-ne la traseul nostru, vrem doar să încurajăm alte cupluri care au nevoie să le readucem aminte că trebuie să continue să creadă în Dumnezeu”, a spus Meredith.

citește și...