O fetiță de 9 ani a murit din cauza infestării severe cu păduchi. Mama copilei a încercat să o trateze folosind apă de gură

12.06.2022, 15:40
O fetiță de 9 ani a murit din cauza infestării severe cu păduchi. Mama copilei a încercat să o trateze folosind apă de gură
WASHINGTON, DC - NOVEMBER 19: Rudy Giuliani speaks to the press about various lawsuits related to the 2020 election, inside the Republican National Committee headquarters on November 19, 2020 in Washington, DC. President Donald Trump, who has not been seen publicly in several days, continues to push baseless claims about election fraud and dispute the results of the 2020 United States presidential election. (Photo by Drew Angerer/Getty Images)

Sandra Kraykovich este o femeie de 38 de ani acuzată că și-a ucis fiica din cauza infestării cu păduchi. Mama s-a dovedit a fi un părinte căruia nu-i pasă de copiii ei, ducând la moartea fiicei sale de 9 ani. Identitatea fiicei nu a fost încă dezvăluită de Poliție. În urma anchetei, a ieșit la iveală că Sandra știa că fiica ei era bolnavă și avea nevoie de îngrijiri medicale, dar nu a mers la spital.

Sandra Kraykovich este o femeie din Arizona care a fost pusă în spatele gratiilor pentru neglijența arătată fiicei sale. Ea și mama ei, Elizabeth Kraykovich, sunt considerate vinovate de moartea copilului ei de nouă ani.

Sandra și mama ei Elizabeth au fost arestate inițial în martie pentru abuz asupra copiilor, deoarece personalul medical i-a găsit fiica cu insecte pe față, potrivit dailymail.co.uk.

Micuţa a murit din cauza infestării severe cu păduchi

Fiica lui Kraykovich era bolnavă deoarece suferea de anemie, vărsături, febră, dureri de cap și avea probleme în a-și menține echilibrul. Ea era conștientă de starea fiicei sale și i-a spus asta iubitului ei.  În ciuda faptului că iubitul ei i-a spus să ducă fata bolnavă la spital, mama a refuzat, a spus Poliția. Bunica fetei era și ea conștientă de cât de precară este starea micuţei. Se pare că de mai multe ori a anunţat că va suna la 911, dar în cele din urmă a decis să nu facă asta.

Dar chiar și știind starea atât de bizară a copilului ei, ea nu a mers la spital pentru tratament, ceea ce a făcut-o să nu răspundă. Când 911 a asistat la apelul lor, au făcut totul pentru a o aduce înapoi, dar mai târziu au declarat-o moartă la fața locului.

Mama a încercat să trateze păduchii surorii folosind apă de gură

Mama și bunica fetiței de 9 ani au fost arestate inițial pentru abuz asupra copilului, deoarece a fost declarată moartă. Autoritățile au văzut că fetița de 9 ani avea insecte târându-se pe față și, la o inspecție mai atentă, au găsit păduchi în capul ei. Din raportul ei de autopsie, a fost dezvăluit că moartea ei a avut loc din cauza anemiei care a fost legată de infestarea cu păduchi.

Unul dintre medicii examinatorului a mai dezvăluit că aceasta avea acumulare de lichid în țesutul pulmonar, pielea și organele palide, necroză hepatică și deficiență de fier.

Sandra Kraykovich se confruntă cu acuzații de crimă. Conform legii, Sandra Kraykovich a fost acuzată inițial de abuz asupra copiilor și acum se confruntă și cu acuzațiile de crimă de gradul I.

Ea are doi copii, de 11 și 13 ani, și amândoi suferă și ei de infestare cu păduchi. Custodia copiilor ei a fost dată membrului familiei. Sandra se află în prezent în Centrul de detenție pentru adulți din județul Pima, cu o cauțiune de 55.000 de dolari.

citește și...