“Sunt atât de sexy încât nu pot nici măcar să mă duc la sală fără să fiu agățată”. O femeie a dezvăluit că este atât de sexy încât nici măcar nu poate merge la sala de sport

12.11.2022, 18:24

Skyler McKay, în vârstă de 33 de ani, recunoaște că este obișnuită să fie în centrul atenției. Ea a dezvăluit recent că nu poate merge nici măcar la sala de sport fără să fie abordată datorită aspectului ei. ” Se întâmplă când sunt dezbrăcată la sfârșitul antrenamentului meu, după ce am fost în camera de aburi, în vestiarul femeilor”.

O femeie a declarat că este atât de sexy încât nici măcar nu poate merge la sala de sport fără să fie abordată.

Skyler McKay, în vârstă de 33 de ani, din Scoția, a declarat că, de obicei, este în centrul atenției oriunde merge, transmite dailystar.co.uk.

“Sunt atât de sexy încât nu pot nici măcar să mă duc la sală fără să fiu agățată”

Potrivit The Sun, frumoasa blondă a spus că tot felul de persoane se apropie de ea pentru că vor să o cunoască mai bine.

Poate că este obișnuită cu atenția, dar este surprinsă că oamenii vor să vorbească cu ea după antrenament.

“Chiar și femeile din vestiare…”

Skyler a declarat pentru The Sun: “Chiar și femeile din vestiarele pentru femei de la sala mea de sport se dau la mine. În mod normal, se întâmplă când sunt dezbrăcată la sfârșitul antrenamentului meu, după ce am fost în camera de aburi, în vestiarul femeilor. Dacă aș fi fost în echipamentul de antrenament, atunci ar fi fost în regulă. Totuși, mă simt puțin vulnerabilă când sunt dezbrăcată și aplic loțiune”.

Chiar dacă o ia ca pe un “compliment”, ea a spus că nu ar avea curajul să abordeze pe altcineva în același mod.

Ea a spus că gospodinele bogate care încearcă să stea de vorbă cu ea par să “știe ce vor”, dar încă nu a acceptat o întâlnire. Cu toate acestea, dacă cineva care i-a atras atenția ar aborda-o, a spus că nu ar refuza oferta.

Skyler a spus că sala de sport este destul de exclusivistă, ceea ce înseamnă că unii membri sunt “ușor de privit”.
“Dacă sunt sexy, voi face schimb de numere sau mă voi întâlni cu ei la barul de sucuri după aceea pentru un smoothie și voi vedea cum sunt”, a adăugat ea.

 

citește și...