“Corpul meu este prea periculos pentru rețelele de socializare. Sunt naturală”. Un fotomodel a denunțat abuzuri și hărțuiri în mediul online pentru că “arată perfect”

27.10.2022, 15:16

Veronika Rajek spune că înfățișarea ei poate fi un blestem – superbul model crede că este atât de “naturală” încât războinicii online fac amenințări pentru a o doborî. Veronica, care a fost finalistă la Miss Slovacia 2016, a declarat că “viața este grea pentru oamenii frumoși”.

Un fotomodel crede că este în mod constant trolată pentru că arată “natural perfect”.

Veronika Rajek, care locuiește în Viena, Austria, spune că este “periculos” să ai o siluetă ca a ei, potrivit NewYorkPost.

“Oamenii vor să mă atace și să mă numească privilegiată”

În timp ce promovează iubirea de sine și pozitivismul corporal, haterii încearcă în mod constant să o “doboare”.

Tânăra în vârstă de 26 de ani a spus: “Corpul meu este considerat un pericol pe rețelele de socializare și sunt constant hărțuită de hateri pentru că nu fac absolut nimic altceva decât să împărtășesc fotografii cu corpul meu. În aceste zile, vezi o mulțime de femei supraponderale sau chiar obeze online, care vorbesc despre pozitivitatea corporală, dar când o femeie frumoasă și înaltă vrea să fie pozitivă în propria piele, oamenii vor să mă atace și să mă numească privilegiată.”

Bomba-sexy a adăugat: “Ei sunt doar geloși pe corpul meu în formă naturală. Unii oameni chiar îmi raportează contul de Instagram pentru că se simt jigniți de aspectul meu subțire, iar eu pierd bani și locuri de muncă din această cauză. Nu împărtășesc nimic cu caracter controversat, vreau doar să mă arăt pe mine și corpul meu. Nu înțeleg de ce versiunea mea de body positivity este greșită.”

“Viața este grea pentru oamenii frumoși”

Veronica, care a fost finalistă la Miss Slovacia 2016, a declarat că “viața este grea pentru oamenii frumoși”.

Ea a fost acuzată că s0a abonat la bisturiu pentru a obține mărimea de 36D a cupei sale – așa că a plătit pentru o examinare a sânilor de 75 de lire sterline pentru a dovedi că haterii se înșeală.

Din fericire, modelul refuză să lase criticile să o rețină, deoarece a trebuit să “muncească din greu” pentru succesul ei.

Ea a susținut: “Dacă ești prea frumoasă, corpul tău este văzut ca o amenințare pentru societate. În realitate, am venit dintr-o țară mai săracă și a trebuit să muncesc din greu pentru a fi unde sunt astăzi. Cred că oamenii vor să mă pedepsească pentru succesul meu, dar totul la mine este natural.”

citește și...