O femeie a fost arestată de polițiștii “perverși” pentru că “arată bine. Tânăra a spus că este hărțuită

07.09.2022, 20:18

O tânără se confruntă cu acuzații după ce, săptămâna trecută, nu ar fi plătit nota de plată de pe aeroportul din Las Vegas, deși se pare că a spus poliției că a fost arestată pentru că era prea “arătoasă”. Poliția spune că aceasta a devenit “beligerantă cu ofițerii, spunând că este hărțuită pentru că polițiștii (nu) au văzut niciodată pe cineva atât de frumoasă ca ea”, a relatat poliția.

Hend Bustami, în vârstă de 28 de ani, a fost acuzată de încălcarea conduitei în aeroport pentru un presupus incident de tip “dine-and-dash” la restaurantul Chili’s din aeroport miercurea trecută, potrivit postului local 8 News Now.

Potrivit raportului de poliție obținut de KTLA, ea a devenit “beligerantă” în timpul arestării și a susținut că ofițerii o hărțuiau și încercau să o agreseze pentru că “nu au văzut niciodată pe cineva atât de arătos”, potrivit dailystar.co.uk.

Femeia i-a acuzat pe toți ofițerii că sunt “perverși”

De asemenea, femeia a amenințat că îi scuipă pe toți ofițerii și i-a acuzat că sunt “perverși”, se arată în raport.

Bustami a fost înregistrată la Centrul de Detenție din Clark County. Nu a fost disponibilă imediat nicio fotografie de identificare criminală.

Femeia a spus că este hărțuită

Cu toate acestea, conturile de pe rețelele de socializare care par să îi aparțină lui Hend Bustami sugerează că aceasta este un DJ stabilit în Las Vegas, unde poartă numele de scenă Afrodytē.

Unii utilizatori au sărit deja în comentariile la postarea ei pentru a o întreba despre Chili’s și despre incidentul de la aeroport.

Potrivit raportului de poliție, ofițerii au fost chemați la aeroport pentru un incident de tip “dine-and-dash”. În cele din urmă au găsit o femeie care corespundea descrierii suspectului la un punct de control de securitate, unde părea să doarmă.

Poliția spune că aceasta a devenit “beligerantă cu ofițerii, spunând că este hărțuită pentru că polițiștii (nu) au văzut niciodată pe cineva atât de frumoasă ca ea”, a relatat poliția.

Ofițerii au descoperit ulterior că exista deja un mandat de arestare pe numele lui Bustami de la Tribunalul Municipal din Las Vegas.

Ea a fost reținută pe o cauțiune de 1.000 de dolari și urmează să se prezinte în instanță pe 27 octombrie, potrivit 3 News.

citește și...