Suma uriașă pe care o câștiga Benone Sinulescu la o cântare! Așa a făcut averea impresionantă

18.11.2021, 17:49

Benone Sinulescu a fost unul dintre artiștii foarte câștigați, din punct de vedere financiar, în această vară. Interpretul de muzica populară se număra printre artiștii care aveau spectacole de vineri până duminică. Artistul încasa o sumă frumușică de bani, venitul anual ridicându-se la 300.000 de euro. Interpretul de muzică populară era solicitat de public, alături de Elena Merișoreanu, regretatul Petrică Mîțu Stoian și Constantin Enceanu.

Artistul Benone Sinulescu a murit joi la vârsta de 84 de ani, la spital, în urma unei pneumonii. Benone Sinulescu se afla internat în spital de duminică, iar starea sa s-a înrăutăţit continuu, decedând joi în jurul orelor 14:50.

Benone Sinulescu a strâns până la vârsta de 84 de ani o avere impresionantă. Artistul şi-a făcut testamentul încă din 2014. Nea Beni deține mai multe case, cumpărate din banii câștigați în cei peste 65 de ani de carieră.

Tarif de 1.500 de euro, la concerte

Până a început pandemia, Benone Sinulescu susţinea sute de concerte, ceea ce îi aducea un venit anul frumuşel, de circa 300.000 de euro.  În această primăvară, Benone Sinulescu a cântat și în Spania. Avea un tarif de 1.500 de euro, pentru un show de 45 de minute, în ţară, respectiv 2.000 de euro, pentru un spectacol de 45 de minute, în străinătate.

”Elena are un tarif de aproximativ 1.000 de euro, Nea Beni poate să sară și peste 1.300 de euro, Mîțu ia între 1.500 de euro și 1.800 de euro, pentru un recital de peste 45 de minute, iar Enceanu, chiar și 2.000 de euro. Sumele sunt orientative, căci pot prinde contracte mai bune sau plătite cu mult mai puțin”,  a declarat un impresar cunoscut pentru Playtech.ro.

Apropiații artistului au vorbit despre banii pe care Benone îi incasa, în contextul în care cunoscutul interpret de muzică populară era nevoit să scoată bani buni din buzunare, după problemele de sănătate din vara anului acesta. Medicii i-au recomandat să stea liniștit și să nu mai ia parte la evenimente. Apropiații artistului au vorbit despre câți bani câștiga artistul anual din spectacole și evenimente private.

Pierderile bănești pe care le va avea artistul

”El câștiga, anual, din nunți și din alte evenimente, în jur de 60.000 de euro, are tarif între 1.500 și 1.800 de euro, pentru un recital de 45 de minute. Din păcate, acești bani nu-i va mai face, în 2021”, au spus apropiații artistului pentru impact.ro.

Veniturile obţinute din drepturile de autor sau cele provenite din melodiilor sale pe youtube i-au mai adus în conturi puţin 250.000 de euro, anual, potrivit impact.ro.

Citește și: Adevărul despre povestea de iubire secretă, din timpul comunismului, dintre Benone Sinulescu și Irina Loghin: “Dacă a fost ascunsă, așa să rămână”

citește și...