Ce avere avea Benone Sinulescu și cine o moștenește după moartea marelui cântăreț!

18.11.2021, 16:27
Ce avere avea Benone Sinulescu și cine o moștenește după moartea marelui cântăreț!
Saveta Bogdan, mesaj emoționant pentru Benone Sinulescu după ce artistul a ajuns în stare gravă la spital

Artistul Benone Sinulescu a murit joi la vârsta de 84 de ani, la spital, în urma unei pneumonii. Benone Sinulescu se afla internat în spital de duminică, iar starea sa s-a înrăutăţit continuu, decedând joi în jurul orelor 14:50.

Cântăreţul a mai fost internat în luna iunie după ce a fost găsit inconştient de către apropiaţi.

Familia se pregăteşte acum de înmormântare.

Benone Sinulescu lasă în urma sa o avere muzicală impresionantă, cu peste 100 de cântece.

Ce avere avea Benone Sinulescu

Benone Sinulescu a strâns până la vârsta de 84 de ani o avere impresionantă. Artistul şi-a făcut testamentul încă din 2014. Nea Beni deține mai multe case, cumpărate din banii câștigați în cei peste 65 de ani de carieră.

Artistul deține mai multe case pe care le-a cumpărat. Artistul are o proprietate în zona Panduri, aproape de Hotel Marriott, achiziționată înainte de a pleca din Capitala. De asemenea, acesta mai deținea câteva garsoniere, pe care le închiria în mod regulat.

Benone Sinulescu şi-a reparat şi conservat casa părintească din comuna Siriu, judeţul Buzău Mai mult decât atât, solisul a achiziționat și în Arad o vilă cu două etaje și cu mai multe camere.

Artistul obișnuia să glumească despre averea strânsă, comparându-se cu Adrian Năstase.

“Mi se spune Nea Beni, şapte case, mai tare ca Adrian Năstase. Așa se lăuda el, prietenilor, la petreceri!”, au declarat apropiații marelui cântăreț de muzică populară, pentru impact.ro

Tarif de 1.500 de euro, la concerte

Până a început pandemia, Benone Sinulescu susţinea sute de concerte, ceea ce îi aducea un venit anul frumuşel, de circa 300.000 de euro.  În această primăvară, Benone Sinulescu a cântat și în Spania. Avea un tarif de 1.500 de euro, pentru un show de 45 de minute, în ţară, respectiv 2.000 de euro, pentru un spectacol de 45 de minute, în străinătate.

Veniturile obţinute din drepturile de autor sau cele provenite din melodiilor sale pe youtube i-au mai adus în conturi puţin 250.000 de euro, anual, potrivit impact.ro.

Cine moștenește averea

În urmă cu șase ani, Benone Sinulescu a declarat că și-a făcut deja testamentul. După decesul lui toată averea va fi moștenită de soție.

„Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din București, Buzău şi din Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor.

În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte. După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari”.

 

citește și...