Adevărul despre povestea de iubire secretă, din timpul comunismului, dintre Benone Sinulescu și Irina Loghin: “Dacă a fost ascunsă, așa să rămână”

18.11.2021, 17:14

Benone Sinulescu și Irina Loghin sunt doi dintre cei mai apreciați și iubiți artiști de muzică populară. Succesul lor a răsunat atât în țară, cât și în străînătate. S-a zvonit, în timpul comunismului, că a avut nu doar o relație profesională cu Irina Loghin, ci și una amoroasă. În urma cu doi ani, nea Benny a clarificat și aceste bârfe din tinerețea lui.

Multa vreme s-a zvonit că între Benone şi artista Irina Loghin ar fi fost mai mult decât o relaţie profesională.

Întrebat despre zvonurilor legate de relația cu Irina Loghin, artistul de muzică populară a dat o declarație care a clarificat acest aspect și nu prea.

„Prima dragostea am întâlnit-o la 17, 18 ani, o chema Maria”

„Am cântat la Ateneul Român cu ea şi am avut un succes imens şi ni s-a suit la cap. Dacă iubirea a fost ascunsă, să rămână aşa. Nu a fost. Nu am avut nimic serios cu ea. Am trăit o poveste artistică şi de dragoste, că melodiile au fost şi de dragoste”, a declarat el, potrivit Spynews.

„Prima dragostea am întâlnit-o la 17, 18 ani, o chema Maria. Din primii bani i-am cumpărat o pălărie lui Gheorghe Zamfir, apoi a pierdut-o şi i-am cumpărat alta. Am cântat cu Maria Tănase şi am avut mari emoţii, pe Irina Loghin am întâlnit-o când eram deja vedetă. Ea şi cu Maria Ciobanu au dat concurs, eu nu am dat. Te referi cum au început duetele cu Irina Loghin sau te referi la… altceva? Ideea cu duetele a fost a mea, deşi ea a spus că ideea a fost a ei.”, a spus Benone Sinulescu.

Irina Loghin nu a mai vorbit cu artistul de doi ani

Irina Loghin nu a mai vorbit cu Benone Sinulescu de doi ani. Celebra interpretă de muzică populară Irina Loghin în vârstă de 82 de ani a vorbit acum câteva luni despre problemele de sănătate ale lui Benone Sinulescu.

„Nu am mai vorbit de vreo doi ani cu Benone Sinulescu. Dar am aflat că nu este prea bine de la un coleg de-al nostru din ansamblul Ciocârlia”, a declarat Irina Loghin pentru fanatik.ro.

Irina Loghin și Benone Sinulescu au cântat mulți ani împreună, dar în ultima perioadă relația s-a mai răcit din cauza distanței.

„Sper să îl ajute Dumnezeu să treacă peste acest hop. Eu sper să se facă bine, să ne revedem. Din păcate, el e departe, la Arad, de aceea nu ne-am mai văzut atât de des în ultimii ani. Ne mai vedeam doar la cântări”, a transmis artista, acum câteva luni .

Celebrul cântăreț Benone Sinulescu a murit joi la 84 de ani.  De-a lungul carierei sale, a colaborat cu diverși interpreți de muzică populară printre care Irina Loghin.

 

Citește și: Ce avere avea Benone Sinulescu și cine o moștenește după moartea marelui cântăreț!

Absolut tulburător! Ce spunea Benone Sinulescu despre propria moarte: “Chiar nu mi-ar părea rău!”

citește și...