Suma modestă pe care Monica și Ramona Gabor o trimiteau tatălui lor

29.06.2020, 09:27
Suma modestă pe care Monica și Ramona Gabor o trimiteau tatălui lor
Suma modestă pe care Monica și Ramona Gabor o trimiteau tatălui lor. ”Ca să nu mă sparg în figuri”

După moartea tatălui Monicăi și al Ramonei Gabor au ieșit la iveală detalii mai puțin cunoscute despre acesta.

Pe lângă numeroasele probleme medicale pe care le-a avut, Emil Gabor s-a confruntat, de-a lungul vieții, și cu probleme financiare.

Monica și Ramona Gabor nu l-au lăsat la greu și l-au susținut cu bani, însă se pare că bărbatul și fetele lui aveau o înțelegere.

Emil Gabor primea de la cele două fete ale lui plecate în străinătate doar 400 de lei, o sumă suficientă pentru ca omul „să nu se spargă în figuri”, potrivit a1.ro.

Emil Gabor a fost înmormântat lângă fosta soție

Emil Gabor, tatăl surorilor Gabor, a fost înmormântat vineri, 26 iunie 2020, în cimitirul din Bacău, alături de cea care i-a fost soție, Veronica Bulai.

Emil Gabor, tatăl Monicăi și al Ramonei Gabor, a încetat din viață săptămâna trecută. Emil Gabor a făcut infarct în casa în care locuia. La înmormântare au participat doar fiica de la Bacău, Alina, și sora lui. Emil Gabor s-a luptat ani buni de zile cu tot felul de boli.

Tatăl surorilor Gabor a fost înmormântat vineri, 26 iunie 2020, în cimitirul din Bacău, lângă fosta lui soție, a cărei dispariție a șocat opinia publică în urmă cu șapte ani. Veronica Bulai a murit în august 2013, la intrarea în peștera Polovragi, după ce o stâncă i-a căzut în cap.

Emil Gabor a fost îngropat lângă Veronica Bulai , în locul de veci al familiei îngrijit de Alina, singura fată a soților Gabor care a participat la înmormântare. De altfel, în lipsa Monicăi și a Ramonei, Alina a fost cea care s-a ocupat și de pomenile făcute pentru mama lor, plătind oameni la cimitir pentru a asigura curățenia permanentă a locului de veci.

 

Monica și Ramona Gabor nu și-au condus tatăl pe ultimul drum

Monica Gabor și sora ei mai mică, Ramona, se află în străinătate,. Acestea nu au putut fi prezente la înmormântarea tatălui lor din cauza interdicțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

„N-au putut să vină, pentru că nu au voie din America să vină! Au filmat acolo cu telefonul, au fost în direct”, a explicat prietenul lui Emil Gabor după înmormântarea acestuia.

citește și...