Suma fabuloasă de bani pe care i-o cere fosta soție lui Alin Oprea pe lângă partajul de un milion de euro

17.09.2020, 13:35
Suma fabuloasă de bani pe care i-o cere fosta soție lui Alin Oprea pe lângă partajul de un milion de euro
Suma fabuloasă de bani pe care i-o cere fosta soție lui Alin Oprea pe lângă partajul de un milion de euro

Alin Oprea a dezvăluit suma fabuloasă pe care i-a cere fosta sa parteneră de viață, Larisa, pe lângă partajul de un milion de euro.

Cântărețul Alin Oprea, solistul trupei Talisman, a făcut mărturisiri despre divorțul de Larisa Oprea, femeia cu care a fost căsătorit timp de 22 de ani și împreună cu care are doi copii. Acesta a explicat, la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena 1, că Larisa, fosta sa parteneră de viață, îi cere o sumă foarte mare de bani pe lângîă partajul de un milion de euro,

„Suma pe care o pretinde ea de la mine prin toate formele este de un sfert de milion, în afară de partaj. Dacă îi dau banii ăștia, pleacă”, a declarat Alin Oprea, relatează spynews.ro.

Pentru că nu s-a întâlnit cu Larisa pentru a-i da banii respectivi, Alin Oprea susține că fosta sa soție, Larisa, a început să iasă cu tot felul de declarații în presă.

„Când i-a spus lui Marius lucrul ăsta a zis dacă nu vine până marți cu banii încep tăvăleala în presă. Vorbim de perioada începutul lunii iulie. Eu marți nu m-am prezentat cu suma asta. Nu mă prezint nici cu un leu, dacă mă șantajează cineva. Marți nu ne-am întâlnit și începând de miercuri, două luni…”, a mai afirmat Alin Oprea, conform sursei citate.

Cel mai mare regret al lui Alin Oprea

Alin Oprea a afirmat că regretul său cel mai mare este că cei doi copii pe care îi are cu Larisa, Melissa și Adrian, au fost implicați în acest scandal.

”Nu regret nimic din ce s-a întâmplat în familia mea. Regret acum finalul, pentru că ea a introdus copiii într-un război în care ei nu trebuiau să fie. În rest, puteam să avem o despărțire civilizată și discretă și să ne înțelegem chiar și la partea financiară”, a declarat cântărețul, potrivit spynews.ro.

”Într-o familie ești ca în echipa de fotbal. În momentul în care cineva din familie trădează, toată fericirea și bucuria dispar. Eu chiar eram fericit atunci, la începutul relației. Nimic nu ar fi putut distruge ce avem noi, în afară de trădare, peste care nu se poate trece. Dar drumurile noastre s-au oprit, doar că eu mi-am dat seama prea târziu”, a adăugat artistul.

 

citește și...