Alin Oprea continuă seria dezvăluirilor șocante la adresa fostei soții! Ce i-ar fi furat Larisa din propria casă

10.09.2020, 13:57
Alin Oprea continuă seria dezvăluirilor șocante la adresa fostei soții! Ce i-ar fi furat Larisa din propria casă
Alin Oprea continuă seria dezvăluirilor șocante la adresa fostei soții!

Alin Oprea continuă seria dezvăluirilor șocante la adresa fostei soții, Larisa! Cei doi au pornit un adevărat război, care este pe departe de a se încheia. Recent, fostul solist al trupei Talisman a apelat la autorități pentru a intra în propria casă.

Invitat miercuri seară, 9 septembrie, în emisiunea ‘Xtra Night Show’, Alin Oprea și-a acuzat fosta parteneră de furt. După ce a reușit, în cele din urmă să intre în vilă, artistul a constatat că Larisa Uță i-a furat unul dintre cele mai de preț lucruri: chitara.

Alin Oprea își acuză soția de furt

El a povestit că a vrut doar să își recupereze instrumentele muzicale, însă nu a mai găsit chitara care l-a ajutat să se lanseze în carieră. De asemenea, Alin Oprea susține că Larisa Uță a încercat să îi vândă toate instrumentele chiar prin intermediul fraților ei.

‘Chitara aceasta legendară, pe care o am din 1995, a fost dată din casă și nu știu unde este. O voi căuta cu Poliția pentru că așa ceva este inadmisibil. Este chitara cu care am înregistrat primul hit Talisman, «Atât de singur». În plus, am achiziționat-o înaintea căsătoriei, deci nu era bun comun. Chitara a fost sustrasă, nu distrusă’, a spus Alin Oprea, potrivit Click.ro.

Copiii lui țin cu Larisa

În urmă cu câteva zile, Alin Oprea a avut o discuție aprinsă cu fiica lui. Adolescenta i-a transmis un mesaj părintelui său, susținând că nu a procedat deloc corect atunci când a chemat poliția pentru a putea intra în propria casă.

Pe de altă parte, Alin Oprea a spus că ambii copii sunt influențați încontinuu de Larisa, mama lor.

‘Bună seara! Vreau doar să spun câteva cuvinte și după nu mai spun nimic, pentru că nu pot. Să-ți fie rușine, Alin Oprea! Tot ce trebuia să faci era să vii acasă și să vorbești cu noi, cu copiii tăi. Dar tu ai ales să vii la televizor! Ai chemat poliția pentru o femeie bătrână!? Cine ești? Cum poți să faci așa mult rău?? Doar oprește-te, te rog! Doar oprește-te! Asta e tot ce am vrut să zic, la revedere!’, a spus Melissa Oprea, într-o intervenție telefonică la Xtra Night Show.

Alin Oprea are o nouă relație

Alin Oprea a oferit pentru prima dată detalii despre femeia care l-a consolat după despărțirea de mama copiilor săi, Larisa Uță. În prezent, fostul solist al trupei ‘Talisman’ se află în plin proces de divorț cu Larisa, femeia care i-a dăruit un băiat și o fată. Cei doi au fost căsătoriți timp de 23 de ani, iar acum se judecă la tribunal.

Într-un interviu pentru Antena Stars, Alin Oprea a dezvăluit cum a început povestea de iubire dintre el și misterioasa tânără pe care o iubește acum.

‘Aș face o mică corecție legat de ceea ce a apărut acum în presă legată despre noua relație. Și anume data la care s-a născut această relație: este luna mai 2019. Practic, am această relație de un an și patru luni, nu de doi ani, nu de trei ani. Această relație a venit foarte firesc în viața mea, nu mi-am dorit o relație, n-am căutat-o, nu eram în starea psihică mentală și necesară. Pratic, hotărâsem să rămân singur nu îmi căutam pe cineva neapărat, dar se pare că Dumnezeu întotdeauna știe mai bine ce avem nevoie decât noi și mi-a adus sufletul pereche aproape’, a spus Alin Oprea, la Antena Stars

citește și...