Suferința teribilă prin care a trecut Minodora. Mama ei a murit în vară, însă a dezvălut acest lucru abia acum

25.09.2022, 12:06
Suferința teribilă prin care a trecut Minodora. Mama ei a murit în vară, însă a dezvălut acest lucru abia acum
Suferința teribilă prin care a trecut Minodora

Cântăreața Minodora, în vârstă de 44 de ani, a trecut printr-o perioadă extrem de grea. Mama artistei, care s-a confruntat cu mari probleme de sănătate, a murit în vara acestui an. Artista a vorbit despre dispariția mamei sale abia acum. ”Din aprilie a început totul și pe 12 august am pierdut-o. Eu eram pe litoral, cântam”, a declarat Minodora la emisiunea ”Teo Show”, de la postul de televiziune Kanal D.

Minodora a trecut prin momente extrem de dureroase. Artista a piedut-o pe mama sa.

Mama Minodorei s-a confruntat cu mari probleme de sănătate și s-a stins din viață în luna august a acestui an. Artista a vorbit abia acum, la emisiunea ”Teo Show”, de la Kanal D, despre tragedia prin cae a trecut.

Suferința teribilă prin care a trecut Minodora. ”A fost bolnavă, nu a mai rezistat”

 

„Am preferat să țin pentru mine pentru o perioadă de 6 săptămâni, pentru că s-au împlinit 6 săptămâni de când am pierdut-o pe mica, pe mama, pe păpușa noastră, pe dragostea familiei noastre, suportul și puterea noastră. A fost bolnavă, nu a mai rezistat”, a spus Minodora la emisiunea respectivă, potrivit spynews.ro.

„Din aprilie a început totul și pe 12 august am pierdut-o. Eu eram pe litoral, cântam. Ea mi-a spus întotdeauna: ”Minodora, tu trebuie să-ți faci meseria. Chiar și în momentul în care nu mai sunt, faci ce trebuie făcut și dacă imediat după ai de cântat, te duci și cânți, să nu aud că nu mergi să cânți!””, a adăugat artista.

Minodora, susținută mereu de mama sa

Minodora este căsătorită Liviu, împreună cu care formează un cuplu de peste 17 ani. Minodora și Liviu doi au împreună un băiat, Marco, de care cei doi sunt foarte mândri. Minodora și Liviu și-au unit destinele în noiembrie 2009. Nașii celor doi au fost binecunoscutul cântăreț de manele  Adi Minune și partenera de de viață, Cati. La începutul carierei sale, Minodora mergea la festivaluri cu bani împrumutați. Cea care i-a fost mereu alături a fost mama sa, după cum mărturisea artista la postul de televiziune Antena Stars.

„Mama mea mi-a fost impresar. Am fost la festivaluri cu bani împrumutați de la prietenii ei, cu haine de la second-hand de la prietenul ei. Ea le lua, le spăla, le aranja și concuram cu fetele bogate de la festival. Concuram cu Anda Adam, prietena mea de suflet. Ea a avut o situație bună întotdeauna, eu nu am avut așa situație. Din ultimii bani de la un festival mergeam repede la coafor. De machiat mă machia mama, din rujuri din care băgai degetul să scoți din el să dai pe buze. Ieșeam întotdeauna cu fruntea sus de la festivaluri, nu mă lăsam. Banii erau împrumutați să mergem la festivaluri și eram pe premiza că avem bani doar de dus, de întors nu mai aveam, trebuia să câștig premiul ca să avem bani de tren înapoi”, spunea Minodora.

citește și...