Minodora trece prin momente dificile cu mama ei. ”A fost ceva grav, a scăpat, acum e iar grav”

25.04.2022, 11:12
Minodora trece prin momente dificile cu mama ei. ”A fost ceva grav, a scăpat, acum e iar grav”
Minodora trece prin momente dificile cu mama ei. ”A fost ceva grav, a scăpat, acum e iar grav”

Cntăreața Minodora, în vârstă de 44 de ani, trece pintr-o perioadă extrem de grea. Mama artistei se confruntă cu probleme de sănătate. ”A fost ceva grav, a scăpat, acum e iar grav”, a explicvat Minodora. Cântăreața a ținut să le mulțumească fanilor săi din mediul online pentru susținerea pe caree i-au acordat-o în această perioadă.

Minodora trece prin clipe grele, după ce mama sa a fost internată în spital. Artista s-a dus la Timișoara, pentru a-i fi alături celei care i-a dat viață.

Minodora a dat detalii despre starea de sănătate a mamei sale pentru playtech.ro.

Minodora trece prin momente dificile cu mama ei. ”Recuperarea e foarte grea și de durată”

„Mama e internată în spital, așteptăm să se facă bine. A fost ceva grav, a scăpat, acum e iar grav, iar recuperarea e foarte grea și de durată, din ce observăm. Sunt deja 18 zile de când este internată. Sunt la Timișoara, împreună cu sora mea și zi de zi așteptăm”, a declarat vedeta pentru sursa mai sus-menționată.

Și pe contul ei de socializare, Minodora a transmis mai multe mesaje în care vorbește despre această perioadă dificilă din viața ei: ”Dragi prieteni, m-ati intrebat in mesaje de ce nu am mai postat nimic de zile bune. Trec printr-o perioada grea, o am pe Mica mea internata in spital la Timisoara! O sa revin cand voi fi bine!”.

”Dragii mei prieteni va scriu acum, pentru că vreau sa va multumesc pentrut miile de mesaje de sanatate adresate mamei mele! Apreciez!!🙏 Nu voi mai posta o perioada, pana cand Mica nu va fi bine! Nu am starea necesara pentru acest lucru , insa stiu ca imi sunteti alaturi asa cum si eu va pretuiesc enorm!!!”, a adăugat artista.

Minodora, susținută mereu de mama sa

Minodora este căsătorită Liviu, împreună cu care formează un cuplu de peste 17 ani. Minodora și Liviu doi au împreună un băiat, Marco, de care cei doi sunt foarte mândri. Minodora și Liviu și-au unit destinele în noiembrie 2009. Nașii celor doi au fost binecunoscutul cântăreț de manele  Adi Minune și partenera de de viață, Cati. La începutul carierei sale, Minodora mergea la festivaluri cu bani împrumutați. Cea care i-a fost mereu alături a fost mama sa, după cum a mărturisit artista la postul de televiziune Antena Stars.

„Mama mea mi-a fost impresar. Am fost la festivaluri cu bani împrumutați de la prietenii ei, cu haine de la second-hand de la prietenul ei. Ea le lua, le spăla, le aranja și concuram cu fetele bogate de la festival. Concuram cu Anda Adam, prietena mea de suflet. Ea a avut o situație bună întotdeauna, eu nu am avut așa situație. Din ultimii bani de la un festival mergeam repede la coafor. De machiat mă machia mama, din rujuri din care băgai degetul să scoți din el să dai pe buze. Ieșeam întotdeauna cu fruntea sus de la festivaluri, nu mă lăsam. Banii erau împrumutați să mergem la festivaluri și eram pe premiza că avem bani doar de dus, de întors nu mai aveam, trebuia să câștig premiul ca să avem bani de tren înapoi”, și-a amintit Minodora.

citește și...