Karmen, despre tatăl său, Adi Minune. Cum i-a influențat cariera faptul că e fiica celebrului manelist

09.12.2020, 11:32
Karmen, despre tatăl său, Adi Minune. Cum i-a influențat cariera faptul că e fiica celebrului manelist
Karmen, despre tatăl său, Adi Minune. Cum i-a influențat cariera faptul că e fiica celebrului manelist

Karmen, fiica celebrului manelist Adi Minune, a explicat cum a influențat-o în carieră faptul că tatăl ei este cunoscut.

Carmen Simionescu, cunoscută drept Karmen, este mama unei fetițe, Sofia Maria Rossa, din relația cu Bogdan Căplescu. Karmen este cântăreață. Vedeta a vorbit despre cum i-a influențat cariera faptul că este fiica lui Adi Minune.

”Cu siguranță a avut un impact asupra mea acest lucru, însă nu pot spune că m-a influențat într-un mod negativ sau pozitiv. Mai mult, eu am pus presiune pe mine să arăt lumii că indiferent din ce familie provin, pot munci și pot face lucrurile să se întâmple pentru mine și să-i arăt tatălui talentul meu. Știu că este mândru de mine și sper ca pe viitor să îi dau din ce în ce mai multe motive de bucurie și mândrie în acest sens”, a declarat Karmen pentru playtech.ro.


Cum s-a schimbat viața lui Karmen în pandemie


Karmen a explicat și cum s-a schimbat viața sa în pandemie.

”Cred că pandemia ne-a schimbat tuturor viața și sper că ne-a făcut să apreciem mai mult ceea ce avem, decât ceea ce nu avem. Vreau să cred că m-a schimbat în bine și m-a făcut să fiu recunoascătoare pentru toate binecuvântările din viața mea. Eu una mă bucur mai mult de timpul petrecut cu familia, cu Sophie, mă implic cât mai mult în creșterea ei și este minunat să vezi pe zi ce trece cum asta se întâmplă sub ochii tai.De asemenea, am profitat de acest timp pentru a petrece mult timp în studio și pentru a lucra la cât mai multe piese și idei viitoare. Cât despre măsurile de protecție, mai exagerat este Bobo, soțul meu și cumva, mă trage către el în acest sens. Ne protejăm cât de mult putem atât pe noi, cât și pe cei din jurul nostru”, a spus artista.

”Viața în izolare nu a fost atât de rea pe cât credeam. Desigur, mi-au lipsit foarte mult concertele și evenimentele, întâlnirile cu fanii și energia lor, însă am încercat să extrag învățăturile bune din această experiență și perioadă cu care ne-am confruntat cu toții. Mi-am văzut părinții destul de des, însă de fiecare dată când am făcut-o, am făcut un test cu o zi înainte pentru a mă asigura că totul este safe pentru ei”, a adăugat ea.

citește și...