Suferința Daianei de la ”Puterea Dragostei”. ”A venit să mă vadă de trei sau patru ori în 23 de ani”

07.09.2020, 11:04
Suferința Daianei de la ”Puterea Dragostei”. ”A venit să mă vadă de trei sau patru ori în 23 de ani”

Daiana Marcu, cunoscută telespectatorilor din cadrul show-ului ”Puterea Dragostei”, a făcut mărturisiri despre viața sa, Aceasta a dezvăluit că tatăl ei biologic a venit să o vadă doar de trei ori în 23 de ani.

Daiana, fostă concurentă la emisiunea ”Puterea Dragostei”, de la postul de televiziune Kanal D, s-a confesat. Bruneta a oferit, pentru wowbiz.ro,  detalii incredibile despre tatăl său biologic, dar și despre tatăl ei vitreg, care a crescut-o ca pe fiica lui încă de la vârsta de cinci ani.

„Tatăl meu a fost aproape de mine în această perioadă. Țin să spun că nu este tatăl meu adevărat, este tatăl meu vitreg, m-a crescut de la vârsta de cinci ani și eu pe el îl văd ca un tată. Tată este cel care te crește. Mă iubește foarte mult și mereu este lângă mine. Nu a existat niciodată să vreau ceva și să nu îmi ia.

Mama și tatăl meu nu mi-au întors niciodată vorba și îi iubesc foarte mult. Eu în București stau singură, ei stau undeva lângă Craiova și ne vizităm cam la două săptămâni. Mi se face dor și merg să îi văd pentru că nu pot să stau departe de ei.

Nu contează cine este tatăl tău biologic, ci important este cel care te creste și te iubește cu adevărat. Eu pe Dan îl divinizez. Este un om deosebit”, a dezvăluit Daiana pentru sursa citată.

Nu ține legătura cu tatăl ei biologic

Daiana a explicat că nu ține legătura cu tatăl ei biologic, care, de altfel, a venit să o vadă doar de câteva ori în 23 de ani.

„Tatăl meu biologic a ales pe altcineva. Mama s-a despărțit de el și a găsit un bărbat mult mai potrivit și îi mulțumesc lui Dumnezeu pe această cale că mi l-a dăruit pe Dan. Țin să spun că îl respect pe tatăl meu, acum am 23 de ani și cred că a venit să mă vadă de trei sau patru ori în 23 de ani de zile. Dar eu îl respect oricum, nu am ce să îi transmit pentru că nu ținem legătura, nu vorbim, dar ca și persoană îl respect”, a adăugat Daiana.

citește și...