Cine a părăsit competiția ”Puterea Dragostei”. Negocieri între Alexandra și Cristian Comănici

24.08.2020, 10:08
Cine a părăsit competiția ”Puterea Dragostei”.  Negocieri între Alexandra și Cristian Comănici
Cine a părăsit competiția ”Puterea Dragostei”. Negocieri între Alexandra și Cristian Comănici

O nouă eliminare în cadrul show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la postul de televiziune Kanal D.

Adriana, sora Alexandrei, s-a aflat printre nomonalizații spre eliminare la gala din 23 august a emisiunii ”Puterea Dragostei”.

Pentru a-și salva sora, Alexandra a trecut la acțiune. Concurenta a mers și a negociat cu Cristian Comănici.

“Zi-mi, ce vrei? Vrei banii, nu?”, l-a întrebat Alexandra pe Cristian Comănici.

”Așa și așa”, a răspuns Cristian Comănici.

”Dacă nu îți protejezi casa, Adriana pleacă și automat părăsești și tu competiția”, i-a spus Cristian Comănici Alexandrei, potrivit kanald.ro.

”Deci iei banii, da?”, a insistat Alexandra.


Într-un final, Cristian Comănici a cedat și a luat banii, premiul de 1.500 de euro, urmând ca Alexandra să fie cea care își protejează casa.

Cristi a fost cel care a părăsit, cel puțin temporar, competiția ”Puterea Dragostei”, sezonul al treilea, în urma negocierilor dintre Alexandra și Cristian Comănici, în timp ce Adriana, sora Alexandrei, a reușit să rămână în competiție.

Akebono s-a ales cu un cartonaș galben, decizia fiind anunțata în gala din data de 23 august de către prezentatoarea emisiunii ”Puterea dragostei”, Cristina Mihaela Dorobanțu. Akebono a fost foarte nervos, toată săptămâna, intrând în numeroase conflicte, unul dintre acestea fiind chiar cu Cristian Comănic, cu care ulterior s-a împăcat.

Când poate fi urmărită emisiunea ”Puterea Dragostei”

Cristina Mihaela Dorobanțu este moderatoarea celui de-al treilea sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei”, care a început în luna iulie. Aceasta a înlocuit-o la cârma show-ului pe Andreea Mantea, cea care a moderat primele două sezoane ale show-ului matrimonial.

Emisiunea ”Puterea Dragostei” poate fi urmarită în fiecare zi, de luni până duminică, de la orele 11.00 și de la 17.00 și in weekend de la orele 16:00 și de 19:00, la postul de televiziune Kanal D.

citește și...