Tatăl Mădălinei Manole se simte din ce în ce mai rău. ”Dacă în 48 de ore nu își revine, nu sunt șanse”

04.09.2020, 16:43
Tatăl Mădălinei Manole se simte din ce în ce mai rău. ”Dacă în 48 de ore nu își revine, nu sunt șanse”
Tatăl Mădălinei Manole se simte din ce în ce mai rău. ”Dacă în 48 de ore nu își revine, nu sunt șanse să mai trăiască”

Ion Manole, tatăl regretatei artiste Mădălina Manole, este infectat cu noul coronavirus. Starea de sănătate a acestuia s-a deteriorat foarte mult.

Tatăl Mădălinei Manole, Ion Manole, se află la spital, în Prahova. Starea acestuia nu este deloc bună, după cum a explicat fiul său, Marian. Acesta a afirmat că următoarele 48 de ore sunt critice pentru Ion Manole.

„Este intubat și sudat ca să poate suporta. Problema cu oxigenul, din plămâni. Dacă în 48 de ore nu își revine, nu sunt șanse să mai trăiască. Este trecut pe oxigen, pe tratament, e problemă cu respirație și lipsa de oxigen din plămâni”,a declarat Marian Manole pentru Antena Stars, potrivit spynews.ro.

„Are o vârstă el. Probabil că un organism mai tânăr ar fi dat semne de revenire mai repede. Un pacient de la ATI nu are voie să vorbească la telefon. E mai mult mort decât viu”, a adăugat acesta.

Și Marian a fost infectat cu coronavirus, fiind internat timp de două săptămâni.

Dramele prin care a trecut Ion Manole

Ion Manole a trecut prin două mari drame. Acesta și-a pierdut fiica, Mădălina Manole, în urmă cu zece ani, iar în urmă cu trei ani a încetat din viață și soția sa, Eugenia.

Mădălina Manole și-a pus capăt zilelor în data de 14 ilie 2010, chiar de ziua ei de naștere. Aceasta a ingerat un pesticid puternic.

După moartea fiicei sale, Mădălina Manole, Ion Manole a mai trecut printr-o mare suferință. În anul 2017, acesta a pierdut-o pe soția sa, Eugenia, care a fost răpusă de cancer pulmonar.

”Pe fata mea, Măgduţa, o port de zece ani în suflet. Şi pe soţie”, mărturisea tatăl Mădălinei Manole.

1.339 de cazuri noi de coronavirus în ultima zi

Vineri, 4 septembrie 2020, s-au înregistrat 1.339 de noi îmbolnăviri cu coronavirus înn România. Bilanțul cazurilor de infectare cu COVID-19 este de 92.595.

În ultima zi, pe teritoriul țării noastre au fost raportate alte 1.339 de cazuri de infectare cu noul coronavirus. De asemenea, în ultimele 24 de ore au fost raportate 47 de decese. Bilanțul îmbolnăvirilor cu coronavirus a ajuns la 92.595.

La terapie intensivă sunt internate aproape 500 de persoane. Până astăzi, 3.812 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat. În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 7.396.

 

 

 

citește și...