Culiță Sterp, căutat cu poliția la ”Survivor România”. Ce s-a întâmplat cu concurentul

19.04.2021, 10:42
Culiță Sterp, căutat cu poliția la ”Survivor România”. Ce s-a întâmplat cu concurentul
Culiță Sterp, căutat cu poliția la ”Survivor România”. Ce s-a întâmplat cu concurentul

Culiță Sterp a fost protagonistul unui incident neplăcut la emisiunea ”Survivor România”, filmată în Republica Domnicană și transmisă de postul de televiziune Kanal D.

Culiță Sterp este unul dintre componenții echipei Faimoșilor de la concursul ”Survivor România”. Culiță Sterp le-a dat mari emoții tuturor după ce a dispărut vreme de mai multe ore. Acesta a avut nevoie de liniște, moment în care a decis să plece în pădure. A vrut să doarmă, iar în momentul în care și-a dorit să se întoarcă a realizat că s-a rătăcit. Culiță Sterp a fost căutat de autoritățile locale.

Culiță Sterp, căutat cu poliția la ”Survivor România”. ”M-am rătăcit în pădure”


Culiță Sterp a fost găsit într-un final. ”Ne temeam de animale, de anumite probleme, că nu o să-ți găsim urmele pașilor tăi în nisip și am verificat peste tot în pădure, în natură, știi? Garda de coastă te-a căutat de asemenea și după toate astea îi mulțumim lui Dumnezeu că ești cu noi și că ești în regulă… Îi mulțumim lui Dumnezeu că te-am găsit. Se puteau întâmpla lucruri mai grave și mai periculoase, dar să-i mulțumim lui Dumnezeu că ești aici”, au spus reprezentanții autorităților, potrivit kanald.ro.

”Multumesc foarte mult, după cum spuneam, am vrut să dorm puțin și când am încercat să mă întorc, m-am rătăcit în pădurea de acolo timp de 10 ore”, a explicat Culiță Sterp.

Ulterior, Culiță Sterp i-a povestit lui Zanni, colegul său de echipă, ce s-a întâmplat. „Când am ieșit din apă și i-am văzut pe toți oamenii ăștia aliniați, mamă, m-am speriat. Unul era cu pușca, unul era cu pistolul, unul era îmbrăcat în soldat, unul era șeful emisiunii, unul era… Doamne, ce-i cu toți oamenii ăștia? Erau 10 oameni aliniați și eu zici că eram infractorul și ieșeam din apă și se uitau toți la mine și mă gândeam acum să vezi că scoate ăla pușca și ăla zice puf. M-am speriat când i-am văzut pe toți că se uitau așa la mine, zic: Doamne, dar ce am? Mă așteptam să mă caute, dar nu atâta lume”, a spus Culiță Sterp.

citește și...