Dezvăluirile lui Culiță Sterp. ”Am primit sute de cereri în căsătorie până acum”

18.03.2021, 16:22
Dezvăluirile lui Culiță Sterp. ”Am primit sute de cereri în căsătorie până acum”
Dezvăluirile lui Culiță Sterp. ”Am primit sute de cereri în căsătorie până acum”

Culiță Sterp a făcut dezvăluiri într-un interviu. Acesta a dat detalii despre viața sa personală.

Culiță Sterp este unul dintre componenții echipei Faimoșilor de la show-ul ”Survivor România”, filmat în Republica Dominicană și difuzat de postul de televiziune Kanal D.

Artistul a oferit detalii mai puțin știute din viața sa în cadrul unui intyerviu pe care l-a acordat pentru revista Viva.

Dezvăluirile lui Culiță Sterp. ”Primesc pe rețelele de socializare multe declarații de dragoste”

Culiță Sterp are numeroase admiratoare care îi trimit mesaje de dragoste pe rețelele de socializare. De asemenea, acesta a dezvăluit că a primit sute de cereri în săcătorie. ”Primesc pe rețelele de socializare multe declarații de dragoste din partea admiratoarelor. Fetele din ziua de azi sunt mai îndrăznețe decât băieții. Am primit sute de cereri în căsătorie până acum. Mă amuz când le primesc, uneori mă uit să văd cine sunt fetele care mă vor de soț. Mi s-a întâmplat să vină soții cu soțiile lor, când cântam, să-mi spună că partenerele lor mă plac sau să mă roage să fac o poză”, a detaliat Culiță Sterp.

Culiță Sterp formează o familie cu Daniela, cea care urmează să-l facă tătic: ”Este o femeie care mă înțelege și este alături de mine în orice moment. Este bună la suflet, harnică și gospodină. Ține cu casa și nu-și vorbește de rău bărbatul de față cu alții. Daniela este deșteaptă și frumoasă, pentru că, să fim sinceri, contează mult și aspectul fizic”.

Daniela și Culiță se cunosc încă de când erau în liceu, iar tânăra a păstrat mereu legătura cu el, dar și cu surorile lui.

”Ne-am cunoscut la liceu, cred că sunt deja 13 ani de când ne știm. Ne-am cunoscut în clasa a 9-a… Chiar am și participat și la eveniment. Ne-am înțeles foarte bine, eram prieteni, am păstrat legătura mereu, m-am împrietenit și cu surorile lui și am ținut mereu legătura…”, a spus iubita lui Culiță Sterp la o emisiune TV.

citește și...