Stephan Pelger trece prin momente dificile. ”Mama a fost diagnosticată cu cancer”

28.10.2020, 16:53
Stephan Pelger trece prin momente dificile. ”Mama a fost diagnosticată cu cancer”
Stephan Pelger trece prin momente dificile. ”Mama a fost diagnosticată cu cancer”

Stephan Pelger trece prin momente dificile. Acesta a mărturisit că mama sa a fost diagnosticată cu cancer.

Stephan Pelger a fost invitat la o emisiune de televiziune, unde a mărturisit că mama sa adoptivă a fost diagnosticată cu cancer în această perioadă de pandemie. De asemenea, designerul a mai dezvăluit că mama sa a mai trecut printr-un incident teribil.

”Pe 1 martie am primit un telefon spunâdu-mi-se ca mama a fost călcată de mașină. Am fost bulversat, am urcat în avion și am plecat. Este adevărat că a suferit patru fracturi la picior. Însă, ceea ce este și mai rău este că în perioada aceasta de pandemie, mama a fost diagnosticată cu cancer, a fost operată și acum a început terapia. Doctorii spun că este o situație destul de gravă, deși ea zice că este bine. Este o femeie foarte puternică. A fost o mama leoaică”, a declarat Stephan Pelger, notează spynews.ro.

Stephan Pelger este înfiat de la vârsta de un an

Stephan Pelger este înfiat de la vârsta de un an. Designerul a făcut dezvăluiri din viața sa personală într-un interviu din urmă cu ceva timp.

Stephan Pelger a absolvit Facultatea de Design Vestimentar, dar a urmat studii în afară ţării, la Şcoală de Modă din Viena. Familia i-a fost alături și l-a încurajat în pasiunea lui pentru modă.

“Sunt înfiat de la vârstă de un an şi cred că este un dar şi o şansă în viaţă pe care o ai o dată într-o viaţă, pentru că am nimerit la o familie care nu doar că m-a adoptat, ci chiar îmi este familia adevărată, familia mea, părinţii mei. N-am avut curiozitatea nici măcar o zi să aflu care îmi sunt rădăcinile adevărate. Mama m-a încurajat tot timpul să-mi urmez abilităţile creative, deoarece, fiind artist, era un pic mai libertină decât tată. Tată era sever, dar a înţeles că nu pot să devin preot sau doctor sau avocat, era clar că un singur drum era calea mea”, povestea acesta într-un interviu.

citește și...