Stephan Pelger și-a revăzut mama după un an și patru luni. ”Am vrut s-o feresc 100% de orice fel de probleme”

02.06.2021, 16:24
Stephan Pelger și-a revăzut mama după un an și patru luni. ”Am vrut s-o feresc 100% de orice fel de probleme”
Stephan Pelger și-a revăzut mama după un an și patru luni. ”Am vrut s-o feresc 100% de orice fel de probleme”

Stephan Pelger a reușit să o vadă pe mama sa, aflată în Germania, după un an și patu luni.

La începutul pandemie de coronavirus, mama adoptivă a designerului Stephan Pelger, aflată în Germania, a fost diagnosticată cu cancer. Acesrta nu a putut să o viziteze în această perioadă și a reușit să se întâlnească cu mama sa abia acum. despre revederea cu mama sa a făcut Stephan Pelger declarații la postul de televiziune Antena Stars. „S-a întâmplat această minune și datorită faptului că am reușit să facem vaccinul și suntem acum bine amândoi. Pentru prima dată, după un an și 4 luni, am putut s-o țin în brațe. Și pe mine și pe mama ne-a încărcat emoțional puternic și ne-a dat putere să mergem mai departe. (…) Am fost și la mormântul lui tata”, a spus Stehan Pelger, citat de spynews.ro.


„La începutul pandemiei a fost diagnosticată cu cancer, ceea ce a îngreunat situația și mai mult, pentru că am vrut s-o feresc 100% de orice fel de probleme. Până nu ne-am făcut vaccinul amândoi și până nu am fost sigur că suntem în siguranță, am zis să aștept și a fost o decizie foarte bună. Acum este pe drumul cel bun și la 80 de ani ai ei are o voință incredibilă. Pentru mine ea este cel mai special om care există pe această planetă. (…) Cel mai important lucru este că am putut s-o țin în brațe”, a adăugat designerul.

Stephan Pelger este înfiat de la vârsta de un an

Stephan Pelger este înfiat de la vârsta de un an. Designerul a făcut dezvăluiri din viața sa personală într-un interviu din urmă cu ceva timp.

Stephan Pelger a absolvit Facultatea de Design Vestimentar, dar a urmat studii în afară ţării, la Şcoală de Modă din Viena. Familia i-a fost alături și l-a încurajat în pasiunea lui pentru modă.

“Sunt înfiat de la vârstă de un an şi cred că este un dar şi o şansă în viaţă pe care o ai o dată într-o viaţă, pentru că am nimerit la o familie care nu doar că m-a adoptat, ci chiar îmi este familia adevărată, familia mea, părinţii mei. N-am avut curiozitatea nici măcar o zi să aflu care îmi sunt rădăcinile adevărate. Mama m-a încurajat tot timpul să-mi urmez abilităţile creative, deoarece, fiind artist, era un pic mai libertină decât tată. Tată era sever, dar a înţeles că nu pot să devin preot sau doctor sau avocat, era clar că un singur drum era calea mea”, povestea acesta într-un interviu.

citește și...