Steliana Sima nu are voie să facă acest lucru în prezenţa soţului ei! Ce i-a interzis categoric bărbatul: „Lui nu-i place…”

09.10.2022, 19:12
Steliana Sima nu are voie să facă acest lucru în prezenţa soţului ei! Ce i-a interzis categoric bărbatul: „Lui nu-i place...”
Steliana Sima nu are voie să facă acest lucru în prezenţa soţului ei! Ce i-a interzis categoric bărbatul: „Lui nu-i place...”

Steliana Sima este una dintre cele mai apreciate soliste de muzică populară de la noi. Artista a fost întotdeauna discretă cu viața personală și a preferat să-și țină departe familia de ochii curioșilor. Pentru cei care nu știu, interpreta este căsătorită de mai bine de 30 ani și are un singur băiat, Cătălin, în vârstă de 32 de ani. 

Steliana Sima este o figură reprezentativă a folclorului românesc, însă sunt puțini cei care cunosc anumite detalii din viața ei de familie. Artista și soțul ei au o căsnicie trainică de peste trei decenii, însă cu toate acestea, solista are câteva interdicții de la partenerul său de viață.

Steliana Sima a dezvăluit că soţului ei nu i-a plăcut niciodată muzica populară, deși o însoțește la spectacole. Mai mult de atât, bărbatul nu îi dă voie să asculte melodii populare atunci când sunt împreună în maşină.

Steliana Sima nu are voie să asculte melodii populare în preajma soțului

„Eu nu am mers niciodată singură la spectacole. De fiecare dată, el (n.r. soțul) era cel care mă însoțea și mă sprijinea. Culmea este că lui nu îi place muzica populară. Toată viața lui nu m-a lăsat să ascult folclor. Nici măcar acum nu pun muzică populară în mașină când e el. Deși lui nu îi place, mi-a respectat mereu meseria. El ascultă muzică pop românească. Îi place să dea pe Romantica la radio”, a mărturisit Steliana Sima în podcastul moderat de Mirela Vaida, pe Youtube.

Tot în cadrul podcastului, artista a mărturisit că și-a lansat prima melodie abia pe la 16-17 ani. Trei ani mai târziu, ea a fost cooptată în Ansamblul Ciocârlia, iar acum, la vârsta de 57 de ani, este una dintre cele mai îndrăgite artiste ale muzicii populare olteneşti.

Cum se înțeleg după 32 de ani de mariaj

Într-un interviu mai vechi pentru Star Popular, solista recunoștea că în orice căsnicie se mai nasc mici tensiuni. Cu toate acestea, Steliana Sima dezvăluia că a găsit soluția pentru a trece peste certurile din cuplu și pentru a evita divorțul.

Până la urma, într-o casnicie trebuie sa ajungi la un numitor comun pentru ca nu suntem dusmanul unul celuilalt, trebuie sa depasim impreuna si sa ajungem impreuna la un numitor comun, mai lasi tu, mai lasa el… ce sa faci, asta e casnicia.

Eu cum va acum, ne-am certat azi, maine mergem la divort! Nu e in regula, daca mai e si un copil la mijloc, e foarte greu pentru copil. Cand te duci la cununie spune: impreuna si la bine, si la rau!”, spunea aceasta pentru sursa citată anterior.

citește și...