Steliana Sima, atac dur la adresa lui Gheorghe Turda. „Este mincinos, îmbârligător și parșiv”

16.03.2021, 13:43
Steliana Sima, atac dur la adresa lui Gheorghe Turda. „Este mincinos, îmbârligător și parșiv”
Steliana Sima, atac dur la adresa lui Gheorghe Turda. „Este mincinos, îmbârligător și parșiv”

Interpreta de muzică populară Steliana Sima l-a atacat dur pe colegul ei de breaslă Gheorghe Turda, la emisiunea pe care Cătălin Măruță o moderează la Pro TV.

Cântăreața de muzică populară Steliana Sima a fost invitată la emisiunea ”La Măruță”, de la postul de televiziune Pro TV. Artista a răspuns la întrebările din cadrul rubricii „Spui tot sau îți ia gura foc”. Aceasta l-a caracterizat pe colegul ei de breaslă Gheorghe Turda drept ”mincinos, parșiv și îmbârligător”, relatează click.ro.

„Eram la Ansmblul Ciocârlia: eu, Mioara Velicu și Mioara Pitulice. Pe Mioara Velicu a făcut-o să plece până la urmă de acolo. El era șef și ne chema pe rând în birou. Îmi zicea mie: ”Vezi că alea două te vorbesc de rău, tu ești tânără, nu știi”. Ne îmbârliga. Apoi o cheama pe Mioara. Și ei îi zicea la fel: ”Vezi că Sima nu ți-e prietenă!”. Parșiv e că vrea să pară ceea ce nu e. Nu e cel imaculat, domnul general! E general în rezervă, a fost făcut dupa aceea, un fel de general. Știi cât m-a atacat cât am fost la Ciocârlia? Dacă îi spui acum, nu mai recunoaște. De ce nu a reabilitat el Rapsodia, că de acolo a mâncat? Aici a venit și și-a luat gradele. El trăiește din amintiri”, a mai povesti Steliana Sima despre Gheorghe Turda, cel care a fost în scandal și cu fosta sa iubită, Nicoleta Voicu.

Gheorghe Turda, reacție după declarațiile Stelianei Sima


Gheorghe Turda a reacționat după declarațiile făcute de Steliana Sima.

„Nu are cu nimic dreptate in ceea ce a declarat, si sa nu ma puna sa dau declaratii despre ea si activitatea ei artistica. Nu intru in polemica cu ea, In loc sa-mi multumeasca pentru ca eu am pus-o la comanda Ansamblului Ciocarlia. N-am ce sa comentez de bazaconiile pe care le-a declarat, minciuni! Eu i-am dat primul ei premiu, la Floarea de colt, nu stia nimeni de ea. M-am certat cu restul sa-i dau ei marele premiu. Eu am pus-o la comanda in Ansamblul Ciocarlia pentru ca eram seful ei direct”, a afirmat artistul, potrivit starpopular.ro.

„Nu comentez cultura ei, relatiile ei si ce persoane au ajutat-o sa ajunga si altfel in functii de comanda, la Ciocarlia. Nu ma cobor la nivelul ei de percepere, inteligenta si, ma rog, altele… Pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti. Tot ce am facut eu in Ansamblul Ciocarlia, a distrus ea si cu altcineva!”, a mai spus interpretul de muzică populară.

citește și...