Gheorghe Turda o amenință cu judecata pe Nicoleta Voicu! Solistul i-a dat un ultimatum fostei iubite

25.01.2021, 20:01
Gheorghe Turda o amenință cu judecata pe Nicoleta Voicu! Solistul i-a dat un ultimatum fostei iubite
Gheorghe Turda o amenință cu judecata pe Nicoleta Voicu! Solistul i-a dat un ultimatum fostei iubite

Războiul dintre Gheorghe Turda și fosta lui iubită, Nicoleta Voicu, continuă! Solistul a mărturisit recent că și-a contactat avocatul pentru a-i trimite Nicoletei a treia notificare. 

Dacă solista îi mai folosește numele pe viitor, Gheorghe Turda urmează să se vadă în instanță cu fosta parteneră.

Scandalul dintre cei doi a izbucnit iar, după ce artistul de muzică populară a făcut afirmații deranjante despre Nicoleta Voicu, în emisiunea ‘Acces direct de weekend’. Supărată de ce a spus Turda despre ea, artista a luat foc și l-a atacat dur pe acesta.

Gheorghe Turda a apelat la avocat

‘Eu vreau să scap de această teroare psihică! Eu am apărut în emisiunea Mirelei Vaida în care am vorbit despre viața mea, familia mea, regretata mea soție. Și, printre altele, m-au întrebat despre fosta iubită. Nu am atacat-o, atât am spus, că s-a lamentat peste tot că n-are din ce trăi, că sunt condițiile neprielnice în care suntem toți artiștii, și am spus că știu că familia ei o susține. Părinții ei au susținut-o și o susțin, nicidecum n-am criticat-o.

Dacă Dumnezeu nu i-a dat suficientă minte și a interpretat greșit, e treaba ei. Mai ales că eu am fost la părinții ei acasă și sunt destul de înstăriți, ca la țară, cum sunt familiile actuale de la țară. Eu m-am retras definitiv în găoacea mea, nu mai vreau comentarii pe tema asta cu dânsa.

Mă amenință cu avocații ei, care avocați… nu știu. Sunt la a treia notificare, sper să se potolească. Dar n-ai cu cine să vorbești că, săraca, e suferindă cu capul. Și nu doar eu spun treaba asta, o spun și oamenii apropiați din mediile în care a fost ea’, a declarat Gheorghe Turda, pentru Star Popular.

Nicoleta Voicu l-a atacat pe fostul iubit

Artistul de 72 de ani a precizat la Antena 1 că nu mai vrea să-și facă nicio relație cu o femeie, care să se folosească de faima și numele lui. La auzul acestor declarații, Nicoleta Voicu a răbufnit.

‘Eu n-am verificat treaba asta….!» Doamne, cum de-l mai rabdă Dumnezeu pe acest om?! Cum poți să-mi jignești familia în halul asta?! Nu ți-e rușine obrazului, fiindcă ai fost în casa părinților mei, ai fost tratat omenește și dumnezeiește?! Ai fost respectat, ai stat la masă, ai intrat într-o curte și casă curată ca grădina lui Dumnezeu. Toata viața ai verificat viețile altora și ai găsit doar răul, binele nu e pentru tine, omule! Nu ți-e rușine obrazului să-mi umilești familia în halul asta?’, a scris Nicoleta Voicu pe Facebook.
citește și...