Ștefania și Speak vorbesc despre nuntă: „Vreau trei rochii de mireasă”. Cum a reacționat iubitul ei

18.02.2022, 14:25

Ștefania a vorbit despre nuntă și despre rochiile pe care vrea să le poarte în cea mai importantă zi din viața ei. Sumele pe care ar fi dispusă să le plătească nu sunt mici deloc, iar Speak a fost șocat când a auzit cât ar fi gata să plătească iubita lui pentru ținuta din cea mai importantă zi din viața ei.

Cei doi au fost invitați în podcastul lui Codin Maticiuc, unde au vorbit despre nunta pe care o plănuiesc să o facă.

Bruneta spune că își dorește o rochie  de mireasă a cărui preț să pornească de la 500 de euro până la 30.000 de euro.

”O să am minim trei rochii de mireasă. Prețul poate să fie 30.000 ori 50.000 euro”

„Vreau să îmbrac în multe rochii, fără să comenteze cineva neapărat că îmi cumpăr mai multe rochii (…) Nu mă pot hotărâ la o singură rochie.

O să am minim trei rochii (…) E foarte posibil să rămân doar la o rochie de mirează, dar în principiu vreau trei (…) Vreau să merg la o singură persoană să își facă trei rochii și voi participa la design 100% (…) Depinde, poate să fie 1.000 de euro, poate să fie 500 de euro sau poate să fie 30.000 ori 50.000. Eu aș vrea să aibă niște cristale, niște diamante ceva”, a spus Ștefania, în podcastul lui Maticiuc.

Cum a reacționat Speak

Speak a fost extrem de surprins de dorința iubitei lui. „Doamne ferește! Te-ai luat aiurea?! Păi la 10.000 de euro o să fie singură la nuntă!”, a reacționat imediat Speak.

Ștefania a fost cerută în căsătorie la “Asia Express”. Artistul a cerut-o în căsătorie pe Ștefania, iubita și partenera sa de la Asia Express, sezonul 3.

‘Eu m-am gândit la ideea asta chiar când am semnat contractul. Eu voiam să dau inelul când vom ieși din show, doar că nu se lipea momentul. Nu s-a schimbat nimic în rău în relația noastră. Am zis să fie emisiunea, să treacă toată nebunia cu pandemia și apoi. Oricum nu o să mă implic eu prea mult în organizare, vă depinde totul de ea. O să avem nunta, dar o să ne gândim când. Mă rog, o să se gândească ea mai mult’, a spus Speak la XNS.

Stefania a dezvăluit că, înainte de a forma un cuplu, cei doi au fost foarte buni prieteni, factor care i-a ajutat enorm.

„Faptul că suntem în primul rând prieteni ne-a făcut să fim mereu deschiși unul față de celălalt, întotdeauna am discutat despre problemele care ne macină, care au legătură cu relația, acestea fiind minore, dar discutând am rezolvat de fiecare dată orice, punând încă o cărămidă la încredere”, a declarat Ștefania în urmă cu ceva timp pentru Viva.ro.

 

citește și...