Speak, despre începutul relației cu Ștefania. ”Niciunul dintre noi nu se aștepta să ajungem până aici”

14.06.2021, 13:25
Speak, despre începutul relației cu Ștefania. ”Niciunul dintre noi nu se aștepta să ajungem până aici”
Speak, despre începutul relației cu Ștefania. ”Niciunul dintre noi nu se aștepta să ajungem până aici”

Speak și iubita lui, Ștefania, au împlinit patru ani de relație.

Speak se pregătește de nuntă cu iubita sa, Ștefania, pe care a cerut-o în căsătorie pe durata participării la emisiunea ”Asia Express”.

Speak a dat publicității o fotografie în care apare alături de Ștefania, iubita sa. Cei doi au aniversat zilele trecute patru ani de relație.

”Acum 4 ani postam prima poza cu soarecu’… Niciunul dintre noi nu se astepta sa ajungem pana aici, intr-adevar, pe un drum greu si anevoios, dar frumos! Iti multumesc pentru timp, @cristinaa.stefaniaa si pentru inima, in mod special! ❤️”, a scris cântărețul în dreptul fotografiei alb-negru.

 

 

Cum a abordat-o Speak pe iubita lui, Ștefania. ”I-am dat un mesaj scurt și i-am zis: „nu-i rău””

Speak a afirmat că a văzut-o pentru prima oară pe Ștefania într-un story de-a lui Emil Rengle, pe rețelele de socializare. Ulterior, artistul a urmărit ce posta Ștefania în mediul online.

„Pe Ștefania am văzut-o prima oară într-un story de-al lui Emil Rengle. Aveau ei un job, undeva cu dans. I-am dat mesaj lui Emil Rengle, pentru că în jurul lor sau ceva vorbeau de niște găini ei și i-am zis: „cam frumoasa găinile tale”. I-am dat follow ei și vedeam ce postează. La un moment dat ea era în mașină și fredona piesa de la radio „Shape of You” de la Ed Sheeran. Și i-am dat un mesaj scurt și i-am zis: „nu-i rău”. Atât. Ea s-a gudurat un pic”, a povestit Speak.

Speak a mai povestit că s-a mutat împreună cu Ștefania la patru luni după ce s-au cunoscut. „Am început să vorbim, dar foarte scurt. Ea dansa pentru Smiley și cu Inna și… Am cerut-o la Asia Express. Mi-a dat Smiley mesaj atunci. După vreo patru luni ne-am mutat împreună. Să treacă pandemia asta și fac nunta. Eu nu prea vreau nuntă mare, dar ea vrea la modul să fie „prințesistică”. Eu vreau să fiu invitat la nunta mea. Așa i-am zis: „Tu-mi zici ora, data și cum să mă îmbrac și locul””, a adăugat artistul.

citește și...