Ștefania, iubita lui Speak, dezvăluiri despre depresie. ”Nu voiam să văd sau să aud pe nimeni”

25.01.2022, 15:50
Ștefania, iubita lui Speak, dezvăluiri despre depresie. ”Nu voiam să văd sau să aud pe nimeni”
Ștefania, iubta lui Speak, dezvăluirui despre depresie. ”Nu voiam să văd sau să aud pe nimeni”

Ștefania, iubita muzicianului Speak, s-a confesat în fața celor care îi urmăpresc activitatea pe rețelele de socializare. Aceasta a făcut mărturisiri despre depresie. ”Nu voiam să văd sau să aud pe nimeni, voiam să stau singură și să mă țin ocupată cu orice, vorbeam doar cu părinții mei”, a declarat Ștefania.

Speak are o relație extraordinar de frumoasă cu iubita sa, Ștefania, pe care a cerut-o în căsătorie pe durata participării la emisiunea ”Asia Express”.  În prezent, cei doi se află în vacanță în Bali, acolo unde sunt în carantină după ce au fost depistați pozitiv cu COVID-19.

Pe contul ei de socializare, Ștefania a fost întrebată dacă a fost vreodată în depresie. Vedeta a vorbiut cu sinceritatea despre momentele mai puțin plăcute prin care a trecut din cauza depresiei.

Ștefania, iubita lui Speak, dezvăluiri despre depresie. ”Am ieșit singură din perioada aia, m-am motivat singură, mi-am proiectat dorințe, mi-am proiectat țeluri, mi-am dat un restart”

„Da, am fost (n.r. în depresie), o singură dată, acum mulți ani. Nu voiam să văd sau să aud pe nimeni, voiam să stau singură și să mă țin ocupată cu orice, vorbeam doar cu părinții mei. Mă obligam să dorm atunci când nu-mi mai rămânea nimic de făcut, să treacă zilele cât mai repede, să ies din starea în care mă aflam”, a spus Ștefania, citată de spynews.ro.

„Am ieșit singură din perioada aia, m-am motivat singură, mi-am proiectat dorințe, mi-am proiectat țeluri, mi-am dat un restart. Mi-am ținut mintea ocupată, să nu mă gândesc la nimic ce ar putea să mă întristeze. Nu aveam poftă de mâncare, însă nu trecea zi să nu mănânc ceva obligat forțat. Ușor, ușor mi-am revenit și după acel episod am încercat în fiecare zi să fiu cea mai bună versiune a mea. Nu am mai lăsat un astfel de episod să mă acapareze”, a completat iubita lui Speak.

citește și...