Speak și Ștefania, testați pozitiv cu Covid, în vacanță. În ce condiții stau în izolare

24.01.2022, 13:10
Speak și Ștefania, testați pozitiv cu Covid, în vacanță. În ce condiții stau în izolare
Speak și Ștefania, testați pozitiv la Covid, în vacanță. În ce cândiții stau în izolare
Cântărețul Speak, și iubita sa, Ștefania, au fost testați pozitiv cu COVID-19 în timpul vacanței pe care o petrec în Bali. Cei doi au fost nevoiți să stea în carantină. Artistul a dat detalii despre condițiile în care sunt nevoiți să stea în izolare. Suntem siguri că datorită vaccinului avem cea mai ușoară formă posibilă”, a transmis Speak în mediul online.
Speak și iubita lui, Ștefania, au fost infectați cu noul coronaviru în vacanța din Bali, fiind nevoiți să stea în carantină.
Primul test pe care l-au făcut cei doi a fost negativ, însă cel de-al doilea a fost pozitiv.

Speak și Ștefania, testați pozitiv cu Covid, în vacanță. ”De când am intrat aseara în cameră mi s-a înfundat nasul, mă doare gâtul, e un mucegai, ceva de nedescris”

”De fapt, testul de ieri negativ era pozitiv. A fost o eroare de comunicare din partea hotelului. Am refăcut testul și într-adevăr suntem pozitivi. Nu prezentăm niciun simptom, suntem fresh și energici, mai puțin acum că am aflat vestea. Suntem siguri că datorită vaccinului avem cea mai ușoară formă posibilă”, a scris Speak pe Instagram.


Speak a explicat și în ce condiții stau în izolare într-un hotel din Bali. ”Mucegaiul ăsta e ceva îngrozitor… Deși pare că suntem în izolare, nu suntem, suntem afară. Putem ieși pe o terasă, au și o piscină aici, dar nu poți să faci baie.(…) E bine pentru că putem ieși pentru că în cameră nu se poate sta. Eu de când am intrat aseara în cameră mi s-a înfundat nasul, mă doare gâtul, e un mucegai, ceva de nedescris. Am dormit cu mască toată noaptea.(…) Acest hotel este top trei hoteluri de izolare și am ales cea mai scumpă, cea mai frumoasă cameră”, a explicat artistul, citat de wowbiz.ro.

Ce dezvăluiri au făcut Ștefania și Speak despre relația lor

Speak se pregătește de nuntă cu iubita sa, Ștefania, pe care a cerut-o în căsătorie pe durata participării la emisiunea ”Asia Express”. Cei doi au o relație extraordinar de frumoasă, despre care au vorbit în cadrul unui interviu pe care l-au acordat pentru revista Viva.  Speak și Ștefania au comentat despre gelozia în cuplu.

”O să râdă lumea de mine, dar nu-s gelos, că nu prea am de ce să fiu… Bine, nici nu am avut motive reale de gelozie… Dacă mă intrigă ceva în zona aia, da, sunt foarte gelos. Până acum, n-au ieșit dragonii geloziei din mine”, a declarat Speak.

La rândul ei, Ștefania a declarat: ”Nu sunt o fire geloasă, niciodată nu am fost, îmi știu calitățile și defectele, asta mă face stăpână pe mine, iar când vine vorba despre Ștefan, nu am avut și sunt sigură că nu voi avea vreodată motive de gelozie”.

citește și...