Ștefan Stan, despre botezul fetiței sale. ”Am plâns jumătate de slujbă”

22.06.2021, 15:19
Ștefan Stan, despre botezul fetiței sale. ”Am plâns jumătate de slujbă”
Ștefan Stan, despre botezul fetiței sale. ”Am plâns jumătate de slujbă”

Cântărețul Ștefan Stan a vorbit despre botezul fiicei sale, care a avut loc de curând.

Ștefan Stan s-a cununat civil în anul 2019 cu aleasa inimii sale, Simona. Cei doi au devenit părinți pentru prima oară la sfârșitul anului trecut, când Simona a adus pe lume o fetiță. Primul câștigător de la emisiunea ”Vocea României”  a botezat-o în luna mai a acestui an pe fiica sa, Elif Mihaela Stan. Botezul a avut loc  la Parohia Romano-catolică “Adormirea Maicii Domnului”, din Drumul Taberei, în prezența familiei și a prietenilor apropiați ai cuplului.

Prezent în platoul emisiunii ”Teo Show”, de la postul de televiziune Kanal D, Ștefan Stan a făcut declarațoii emoționante desăre botezul fetiței sale.

Ștefan Stan, despre botezul fetiței sale. ”Sluba a fost extraordinară”

Ștefan Stan a mărturisit că a plâns la creștinarea fiicei sale.

”Am plans jumatate de slujba, va jur. Si eu si jumatate de sala. Cel putin pentru mine, eu nu ma vedeam niciodata in acest moment, asa, sa particip la asa ceva.Slujba a fost extraordinara, a fost altceva. Seamana cu mama ei, cu mine in niciun caz. Cand s-a nascut in primele zile, prima luna, ziceam ca seamana cu mine. Elif are ochii foarte deschisi, prima oara i-a avut verzi, acum s-au facut un gri foarte deschis. Are atitudine”, a declarat Ștefan Stan, citat de wowbiz.ro.

Partenera de viață a cântărețului, Simona, a vorbit și ea despre problemele c u care se confruntă după ce a devenit mămică. ”Mă simt foarte bine, kilogramele inca ma mai chinui cu ele sa le dau jos dupa sarcina, dar in rest totul in regula. Am un copil foarte cuminte, doarme toata noaptea, asa ca sunt o mama fericita. O singura data pe noapte, in somn, se trezeste si mananca un biberon intreg dupa care la nani. Cel mai dificil lucru pana in momentul de fata pentru mine a fost sa-i tai unghiutele fetitei, recunosc. Cel mai dificil dintre toate. Nu sta, are o energie si nu pot”, a declarat aceasta.

 

citește și...