Soția lui Ștefan Stan face mărturisiri. ”Ştiam că nu e uşă de biserică, ştiam că are o viaţă agitată”

16.10.2020, 12:14
Soția lui Ștefan Stan face mărturisiri. ”Ştiam că nu e uşă de biserică, ştiam că are o viaţă agitată”
Soția lui Ștefan Stan face mărturisiri. ”Ştiam că nu e uşă de biserică, ştiam că are o viaţă agitată”

Cântărețul Ștefan Stan și partenera sa de viață au făcut dezvăluiri din relația lor.

Ștefan Stan s-a cununat civil anul trecut cu aleasa inimii sale, Simona. Acum, cei doi urmează să devină părinți. Primul câștigător de la ”Vocea României” și partenera sa de viață,  Simona, au acordat un interviu pentru okmagazine.ro în care au vorbit despe relația lor.

”Ştiam că nu e uşă de biserică, ştiam că are o viaţă agitată, dar mi-am asumat asta. Asta e viaţa lui, meseria lui, cariera lui! Şi, când iubeşti un om, trebuie să-l accepţi aşa cum e”, a declarat Simona despre cel care i-a devenit soț.

Ștefan Stan și-a amintit de momentul în care a cerut-o în căsătorie pe Simona.

”Eram amândoi la Londra, în Tower Shard, cea mai înaltă clădire din Londra, când mi-a venit ideea să o cer în căsătorie”, a spus artistul.

”Deşi n-aveam inel de logodnă, n-aveam nimic. Nu că sunt zgârcit sau amărât, dar nu eram pregătit. La bar era şi un român, care, aflând ce urma să se întâmple, a zis că ne oferă o sticlă de şampanie. I-am zis, în glumă, că, dacă tot ne dă una, să ne dea două. Şi ne-a dat. Şi atunci am luat inelele alea de metal de la dopul sticlelor, le-am combinat între ele şi i-am făcut un inel senzaţional”, a adăugat el.

Când plănuiesc Ștefan Stan și soția sa să facă nuntă

Ștefan Stan și Simona sunt cununați civil. cei doi au afirmat că intenționează spă facă nuntă anul viitor.

”La anul, pentru că pandemia ne-a schimbat planul anul acesta. Am rămas şi însărcinată între timp, aşa că mai întâi facem botezul şi apoi nunta… Sunt două evenimente total diferite, pe care le vom face separat”, a spus Simona.

Acesta a dezvăluit și la ce nume s-a gândit pentru bebelușul pe care urmează să-l aducă pe lume.

”Unul dintre nume va fi Mihaela, după soacra şi mama mea, iar pe al doilea îl păstrăm doar pentru noi”, a explicat ea.

Soția lui Ștefan Stan a vorbit și despre modul în care își propune să-și crească fetița.

”Îmi doresc să o alăptez până la un an şi jumătate, să nu o învăţ cu dulciuri şi tehnologie în primii ani de viaţă. Nu vreau ca fetiţa mea să-şi piardă copilăria pe telefon sau pe tabletă sau să am un copil răsfăţat, care, dacă nu-i convine ceva, să trântească lucruri şi să se tăvălească pe jos”, a explicat ea.

citește și...