Ștefan Manolache s-a despărțit de iubita însărcinată. Fostul partener al Andreei Antonescu este din nou singur

22.12.2020, 13:40
Ștefan Manolache s-a despărțit de iubita însărcinată. Fostul partener al Andreei Antonescu este din nou singur
Ștefan Manolache s-a despărțit de iubita însărcinată. Fostul partener al Andreei Antonescu este din nou singur

Sfârșit de an trist pentru Ștefan Manolache, fostul partener al Andreei Antonescu! Tânărul s-a despărțit de iubita însărcinată. ”Prințișorul taxiurilor” este iar singur!

De câteva luni bune, Ștefan Manolache se iubea cu Alexandra Ardelean. Tânăra este însărcinată în ultimul trimestru de sarcină, însă ar fi decis să îl părăsească pe Ștefan, chiar înainte de sărbătorile de iarnă, scrie Cancan.ro. 

Deși nu mai formează un cuplu cu mama copilului său, Ștefan Manolache va avea grijă să nu-i lipsească nimic acestuia.

Ștefan Manolache, părăsit de iubita gravidă

‘S-au despărțit! Alexandra a luat decizia de a pune capăt relației. E surprinzător pentru că totul s-a petrecut în ultimul trimestru de sarcină. Din câte știu, Ștefan își asumă copilul și o sa facă tot posibilul ca acestuia să nu-i lipsească nimic’, au mărturisit apropiații bărbatului, pentru sursa citată mai sus.

În 2019, Ștefan Manolache a avut o relație cu năbădăi cu Andreea Antonescu. Cei doi s-au împăcat și despărțit de mai multe ori. Ultima dată s-au despărțit definitiv la începutul acestui an.

S-a iubit cu Andreea Antonescu

‘Ne-am cunoscut la un eveniment monden, mi-a luat un interviu, iar el a rămas să vorbească cu Andreea Bălan. A fost ceva diferit, m-a atras că se purta cu mine ca și cum ne știam de multă vreme. Nu am făcut atunci schimb de numere de telefon.

Eu am plecat cu mama și cu fiica mea la Galați. La un moment dat, am fost etichetată într-un story pe Instragram, însă nu avea sunet și i-am scris că nu are sunet. Apoi s-a legat o discuție. Am ajuns la Galați și am tot vorbit. Din una în alta am aflat că are motor și i-am zis să mă dea o tură’, a mai spus Andreea Antonescu despre începutul relației cu Ștefan. 

Deși are doar 27 de ani, Ștefan Manolache nu are un trecut lipsit de controverse. Tânărul a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare, după un conflict în trafic, soldat cu împușcături.

În 2013, acesta a fost trimis în judecată pentru tulburarea liniștii și a ordinii publice, dar și pentru ultraj contra bunelor moravuri și uz de armă neletală.

citește și...