De ce a renunțat Andreea Antonescu la relația cu Ştefan Manolache! Artista a recunoscut motivele

16.01.2020, 17:26
De ce a renunțat Andreea Antonescu la relația cu Ştefan Manolache! Artista a recunoscut motivele
De ce a renunțat Andreea Antonescu la relația cu Ştefan Manolache!

Andreea Antonescu a fost invitată, joi seară, 16 ianuarie, în emisiunea lui Cătălin Măruţă! Artista și-a deschis sufletul și a vorbit despre despărțirea de Ştefan Manolache. Aceasta a explicat care au fost motivele pentru care a spus stop relației.

De ce a renunțat Andreea Antonescu la relația cu Ştefan Manolache!

Andreea Antonescu și fostul reporter de la Antena 1 au fost împreună doar 3 luni, deși solista încă nu a divorțat de soțul ei, Traian Spak. Artista a recunoscut că și despărțirea în acte de tatăl fiicei sale a contribuit la separarea de Ștefan.

‘M-am simţit extraordinar în această relaţie. Omul s-a comportat impecabil cu mine. A venit însă raţionalul peste mine. A fost atâta presiune asupra subiectului încât am început să analizez. Consider că unele lucruri în viaţă trebuie să meargă pe un drum normal, într-o anumită ordine.

Nu a fost niciun vinovat. Eu am fost cea care a plecat din această relație. Am încheiat anul 2019 cu niște lucruri neterminate încă, unul dintre ele fiind divorțul meu! În septembrie când am anunţat divorţul la notar nu m-am gândit la toţi paşi prin care se poate realiza separarea. Nu am ştiut de această variantă a divorţului prin neprezentare. Procesul va merge în instanţă’, a mărturisit cântăreața.

Deși s-au despărțit, Andreea Antonescu nu exclude să se împace cu acesta pe viitor: ‘Niciodată să nu spui niciodată, totul este posibil cu ajutorul lui Dumnezeu!’

citește și...