Andreea Antonescu s-a împăcat cu Ștefan Manolache! Ce a dezvăluit artista despre mama iubitului său

25.01.2020, 11:35
Andreea Antonescu s-a împăcat cu Ștefan Manolache! Ce a dezvăluit artista despre mama iubitului său
Andreea Antonescu s-a împăcat cu Ștefan Manolache! 

Andreea Antonescu s-a împăcat cu Ștefan Manolache! Cei doi au fost invitați în emisiunea lui Teo Show, acolo unde au mărturisit că sunt din nou împreună, după ce despărțiseră la începutul anului.

Andreea Antonescu și Ștefan Manolache trăiesc o poveste de iubire de mai bine de 4 luni, deși solista încă nu a divorțat de tatăl fiicei sale, Traian Spak.

Andreea Antonescu s-a împăcat cu Ștefan Manolache!

Cântăreața și fostul reporter de la Antena 1 au spus adevărul despre despărțirea lor.

‘Am mers ușor înainte, m-am gândit mult, m-am gândit ce să fac să nu mai fac lucruri care să-mi displacă. Iubesc acum pe cineva. Sunt într-o relație. Doi, trei oameni apropiați știu asta. M-am împăcat cu Ștefan. Nu am căutat pe nimeni în atâția ani, nu aș fi căutat în două săptămâni’, a spus Andreea Antonescu, la Kanal D.

‘Ne-am cunoscut la un eveniment monden, mi-a luat un interviu, iar el a rămas să vorbească cu Andreea Bălan. A fost ceva diferit, m-a atras că se purta cu mine ca și cum ne știam de multă vreme. Nu am făcut atunci schimb de numere de telefon. Eu am plecat cu mama și cu fiica mea la Galați. La un moment dat, am fost etichetată într-un story pe Instragram, însă nu avea sunet și i-am scris că nu are sunet. Apoi s-a legat o discuție. Am ajuns la Galați și am tot vorbit. Din una în alta am aflat că are motor și i-am zis să mă dea o tură’, a mai spus Andreea Antonescu despre începutul relației cu Ștefan .

Pe de altă parte, Andreeea Antonescu a mărturisit că a avut anumite discuții cu mama iubitului său despre căsnicia cu Traian Spak.

Vedeta vrea să se despartă de tatăl fetiței sale pe cale amiabilă, la notar, însă Traian Spak locuiește în Statele Unite ale Americii și îi este greu să se întoarcă în țară. Mama lui Ștefan Manolache este de profesie avocat.

‘Eu am cunoscut-o pe mama lui Ștefan, este o femeie minunată, un om extraordinar, cu care am discutat tot felul de lucruri. Nu a deschis niciodată subiectul, ba din contră. Nu a pus niciodată presiune, ba chiar i-a închis gura lui Ștefan, la un moment dat, atunci când s-a deschis subiectul la o masa. I-a spus că este decizia Andreei și nu trebuie să se bage. Eu cu Traian vom ține legătura toată viața. Noi avem o fetiță împreună. Noi trebuie să avem o relație pentru ea’, a mai adăugat solista.

citește și...