Ștefan Mandachi oferă ajutor refugiaților din Ucraina. ”Am văzut cele mai multe mașini de Ucraina în Suceava din toată viața mea”

25.02.2022, 14:52
Ștefan Mandachi oferă ajutor refugiaților din Ucraina. ”Am văzut cele mai multe mașini de Ucraina în Suceava din toată viața mea”

Ștefan Mandachi a anunțat, joi seară, că ajută refugiații din Ucraina. Omul de afaceri din Suceava spune că fiecare cetățean ucrainean va putea să primească o masă caldă la restaurantul său din centrul Sucevei. ”Astăzi am văzut cele mai multe mașini de Ucraina în Suceava din toată viața mea. I-am salutat pe toți în trafic!”, a scris afaceristul. Ce mai oferă afaceristul.

Zeci de mii de oameni și-au părăsit casele, localitățile natale, doar pentru a scăpa de amenințarea invaziei trupelor din Rusia.

Printre cei care au decis să ajute refugiații de peste graniță este Ștefan Mandachi.  Afaceristul a anunțat, pe pagină sa de LinkedIn, că a primit primii refugiați din Ucraina la hotelul său din Suceava.

 Ce oferă omul de afaceri

„La hotelul nostru din Suceava am cazat gratuit deja (la ora 17:45) primii patru refugiați: soț, soție, copil, bunica. Locurile sunt limitate, nu am fost pregătiți și există multe rezervări prealabile (inclusiv ucrainieni).”, a scris Mandachi.

Mai mult,  Ștefan Mandachi spune că la restaurantul său se vor oferi mese gratuite pentru toți cei care prezintă un act de identitate din Ucraina.

Fiecare cetățean ucrainean va primi o masă caldă

„La restaurantul Spartan din centrul Sucevei, poate servi GRATUIT o masă caldă orice cetățean ucrainian care prezintă un act de identitate.

Vom pune la dispoziție gratuit o sală de evenimente de 1000 MP pt. paturi (dacă ne cer autoritățile).

Astăzi am văzut cele mai multe mașini de Ucraina în Suceava din toată viața mea. I-am salutat pe toți în trafic!”, a mai scris afaceristul.

Acesta a mai adaugat ca au prioritare refugiații cu câini sau pisici și că până luni va fi construit o zonă cu 30 țarcuri și cuști pentru cazarea de „câinii refugiați” unde ar intra cam 40-50 animale, dacă nu se mușcă,
Omul de afaceri a mai spus că va colabora cu autoritățile și că va pune la dispoziție gratuit o sală de evenimente de 1.000 de metri pătrați.

citește și...