Ștefan Farrel, mesaj dur pentru Bianca Rus după ce a fost eliminată de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’

13.10.2020, 14:47
Ștefan Farrel, mesaj dur pentru Bianca Rus după ce a fost eliminată de la 'Bravo, ai stil! Celebrities'
Ștefan Farrel, mesaj dur pentru Bianca Rus după ce a fost eliminată de la 'Bravo, ai stil! Celebrities'

Bianca Rus a fost eliminată sâmbătă seară, 10 octombrie, din competiția ‘Bravo, ai stil! Celebrities’. După plecarea din show-ul de la Kanal D, vedeta l-a acuzat pe fostul iubit că este vinovat pentru eliminarea ei de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’.

Bianca Rus, acuzații la adresa lui Ștefan Farrel

Ștefan Farrel a ținut să îi transmită un mesaj fostei partenere, după ce aceasta l-a pus la zid că a contribuit la eliminarea ei din competiția de la Kanal D. Bărbatul s-a enervat teribil pe atitudinea Biancăi Rus, așa că și-a luat inima în dinți și a arătat ce mesaj i-a dat Biancăi.

‘Nu e mâna mea în plecarea ta din Bravo! Până la urmă este o emisiune, o competiție, ai pus prea mult suflet și ai uitat ca este doar un show. Însă nu ai știut chiar dacă nu ai avut stil, să profiți de oportunitate de care puteai profita și după ”Bravo, ai stil”. În acest fel, nimeni nu se va mai îngrămădi să-ți ofere fără bani multe lecții de modă. De la mine si de la prietenii mei ai avut gratis totul doar din dorința să înveți.

Păcat de felul, optimismul și multe calități pe care le ai, și nu are cine să te ajute sincer. Oamenii sinceri care pierd se reîntorc mereu spre același drum luptând și reluând spre a-și îndeplini visul, dorința. Eu nu țin nici cu juriul, nici cu tine, ci doar cu adevărul. În lumea asta sunt concurenți la diferite olimpiade, competiții de orice fel, care sunt foarte buni și deși pierd în fața altora, pleacă cu mulțumirea și recunoștința de a se reîntoarce pe alte căi până acolo unde prin luptă și voință, visul lor va fi îndeplinit în urma eforturilor. Nu mă așteptam, oricare ar fi fost deznodământul, să ai un asemenea comportament. Și nu e mâna mea în plecarea ta din Bravo!’ este mesajul lui Ștefan Farrel pentru fosta sa iubită, scrie Wowbiz. 

Ștefan Farrel și Bianca Rus au avut o scurtă relație

În urmă cu câteva luni, Ștefan Farrel mărturisea, în direct, la emisiunea lui Teo Trandafir, că Bianca Rus nu a fost niciodată iubita lui și că s-a folosit de el pentru emisiunea de stil la care a fost concurentă.

‘Nu a fost niciodată iubita mea. Îmi pare rău că nu am ascultat de prietenii mei. S-a folosit de mine pentru emisiune, a făcut acest lucru și pentru a-și spăla imaginea în fața publicului. Cu toate că am acceptat experimentul tv pentru a cunoaște iubirea pe nevăzute… a fost greșeala vieții mele. Eu nu aveam nevoie de publicitate. Mi-am cheltui proprii bani pe bilete de avion și fițe ca să dau bine la Tv. Însă acela nu sunt eu’, a declarat Ștefan Farrel.

citește și...