Ștefan Farrel spune adevărul despre relația cu Bianca Rus. ”S-a folosit de mine pentru emisiune”

15.06.2020, 10:20
Ștefan Farrel spune adevărul despre relația cu Bianca Rus. ”S-a folosit de mine pentru emisiune”
Ștefan Farrel spune adevărul despre relația cu Bianca Rus. ”S-a folosit de mine pentru emisiune”

Ștefan Farrel, despre care Bianca Rus susținea că este iubitul ei, a făcut declarații în ceea ce privește relația lor. Bărbatul a afirmat că Bianca Rus nu a fost niciodată iubita lui și că s-a folosit de el pentru emisiunea de stil la care a fost concurentă.

Bianca Rus și Ștefan Farrel s-au afișat împreună și au afirmat că formează un cuplu. Însă adevărul este cu totul altul. Ștefan Farrel a explicat că Bianca Rus nu a fost niciodată iubita lui.

”Nu a fost niciodată iubita mea. Îmi pare rău că nu am ascultat de prietenii mei. S-a folosit de mine pentru emisiune, a făcut acest lucru și pentru a-și spăla imaginea în fața publicului. Cu toate că am acceptat experimentul tv pentru a cunoaște iubirea pe nevăzute… a fost greșeala vieții mele. Eu nu aveam nevoie de publicitate. Mi-am cheltui proprii bani pe bilete de avion și fițe ca să dau bine la Tv. Însă acela nu sunt eu.

Eu sunt un om simplu, iar cei care mă cunosc știu despre ce vorbesc. Nu am nevoie de mașini scumpe și Dubai, opulență și minciuni”, a spus Ștefan Farrel despre relația cu Bianca Rus, potrivit wowbiz.ro.

Andreea Tonciu a pus la îndoială relația dintre Ștefan Farrel și Bianca Rus

La emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D, unde Bianca Rus și Andreea Tonciu se numără printre concurente, aceasta din urmă spunea lucrurilor pe nume despre relația rivalei sale din competiție.

”Nu e nimic între tine și Ștefan Farrel, e un barter. Domnul Farrel este prietenul Biei și au făcut schimb pe schimb: ”tu te duci acolo în emisiune și spui numele meu, ce fac eu, iar eu sun și cer bartere” De aceea, îi spui tot timpul numele în emisiune (…) Și, te rog frumos, începând cu această emisiune, să nu îi mai pronunți numele aici, poți să o faci la tine pe Instagram, unde vrei, dar nu în emisiune. Toate avem oameni cu care lucrăm și nu le spunem numele în emisiune, nu le facem reclamă aici”, afirma Andreea Tonciu.

citește și...