Bianca Rus, părăsită de iubit! Unde s-a refugiat concurenta de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’ după ce a rămas singură

01.04.2020, 11:06
Bianca Rus, părăsită de iubit! Unde s-a refugiat concurenta de la 'Bravo, ai stil! Celebrities' după ce a rămas singură
Bianca Rus, părăsită de iubit! Unde s-a refugiat concurenta de la 'Bravo, ai stil! Celebrities' după ce a rămas singură

Bianca Rus a fost părăsită de iubit printr-un mesaj. Concurenta de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’ a rămas singură după ce Ștefan Farrell s-a despărțit de ea. Deranjată de vorbele lui, vedeta s-a refugiat acasă, Satu Mare.

Bianca Rus, părăsită de iubit! Unde s-a refugiat concurenta de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’ după ce a rămas singură

Într-un interviu pentru Wowbiz, Bianca Rus a declarat că stă izolată la domiciliu de mai bine de două săptămâni: ‘Stau singură într-o casă, părinții mei într-una, iar fratele meu în alta’. 

În această perioadă, vedeta a mărturisit că nu a mai vorbit deloc cu Ștefan Farrell

‘El stă la Cluj, eu la Satu Mare. Nu am vrut să stau cu el la Cluj, în izolare, ci cu familia mea. Nu am trecut pe la Cluj, să-l văd, nici măcar atunci când am venit la Satu Mare. În vremurile astea nu ne putem gândi la relații. S-au oprit toate!‘, a spus Bianca Rus.

Bărbatul a trimis, în urmă cu o săptămână, un mesaj tuturor în care anunța că relația lui cu Bianca a fost ”un experiment mediatic” și că nu mai sunt împreună.

‘În urma cu ceva timp am fost de acord sa fac un experiment mediatic, in care sa cunosc o fata si sa incercam o relatie. Asa am cunoscut-o pe Bia, o fata buna, cu care nu te plictisesti, frumoasă, muncitoare si talentată, un spectacol 24/24.

Timpul petrecut cu ea m-a ajutat sa o cunosc, sa mă cunoasca cu bune si cu rele. Am avut suisuri si coborasuri, momente frumoase și momente mai putin drăguțe.

Toate acestea m-au adus in punctul in care mi-am dat seama ca nu ne potrivim atat de bine pe cat ne-am dori si ca e mai bine ca fiecare dintre noi sa isi vada de viata, drumul si cariera lui.

Sper sa isi gaseasca un barbat care sa se ridice la pretențiile ei ( din toate punctele de vedere), iar eu sa imi gasesc o fata care sa mi se potriveasca mai bine. Ii doresc succes si toata fericirea din lume’, este mesajul transmis de Ștefan Farrell și pe care Bianca Rus l-a auzit în timpul interviului dat din izolare, pentru Wowbiz.

‘Nu știu de ce a trimis acest mesaj. Ștefan e o persoană dificilă. Cred că e un pic supărat pe mine, pentru că am spus ceva care nu i-a plăcut’, a adăugat și Bianca.

citește și...