Ștefan Borleanu de la ”Chefi la cuțite”, dezamăgit. ”Aș fi ipocrit să spun că m-am bucurat când s-a anunțat câștigătorul”

22.06.2021, 12:05
Ștefan Borleanu de la ”Chefi la cuțite”, dezamăgit. ”Aș fi ipocrit să spun că m-am bucurat când s-a anunțat câștigătorul”
Ștefan Borleanu de la ”Chefi la cuțite”, dezamăgit. ”Aș fi ipocrit să spun că m-am bucurat când s-a anunțat câștigătorul”

Ștefan Borleanu, cuțitul de aur al lui chef Florin DEumitrescu în sezonul 9 al emisiunii ”Chefi la cuțite”, a făcut noi declarații după finala concursului.

Narcisa Birjaru a făcut parte din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu. Acesta a câștigat finala celui de-al nouălea sezon al show-ului culinar de la Antena 1. În finală, Narcisa Borjaru s-a întrecut cu Cătălin Amarandei, din echipa lui chef Florin Dumitrescu, și Elena Matei, din echipa lui chef Sorin Bontea.

Ștefan Borleanu a fost cuțitul de aur al lui chef Florin Dumitrescu în acest sezon al emisiunii ”Chefi la cuțite”, însă acesta nu a reușit să se califice în finala show-ului culinar. În finală, acesta l-a ajutat pe Cătălin Amarandei, colegul său din echipa albastră a lui chef Florin Dumitrescu și a făcut meniul celeilalte finaliste, Elena Matei, din echipa verde a lui chef Sorin Bontea.

Ștefan Borleanu de la ”Chefi la cuțite”, dezamăgit. ”Am jucat finala la două capete”


La emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars, Ștefan Borleanu a mărturisit că a fost frustrat că nu a ajuns în finala ”Chefi la cuțite”.

”Am declarat că sunt cel mai frustrat concurent din acest sezon. A venit după finală, după ce s-a anunțat câștigătorul. Frustrat am fost pentru că n-am intrat în finală și că nu am putut să-mi joc ultima carte și din cauza alegerilor mele. N-am fost inspirat să aleg puiul ăla. Știu să fac și tochitură și mâncare de casă și ciorbă și mâncărică de cartofi cu porc și mazăre, dar acolo e un concurs și am vrut să arăt că știu să gătesc și că bucătăria a evoluat și că suntem în 2021”, a spus Ștefan Borleanu, citat de spynews.ro.

Ștefan Borleanu a afirmat că ar fi ipocrit să spună că s-a bucurat în momentul în care a fost anunțat căștigătorul finalei, Narcisa Birjaru. ”Aș fi ipocrit să spun că m-am bucurat când s-a anunțat câștigătorul. Am jucat finala la două capete. O parte din meniul meu a fost la Elena și am fost mâna dreaptă a lui Cătă. Mi-am dorit în primul să câștige Cătă, iar dacă nu era Cătă, aș fi acceptat să câștige Elena, pentru că la cât ne-am certat noi în concurs până la urmă suntem prieteni și ne înțelegem foarte bine. Clar am fost dezamăgit când niciunul dintre ei nu a câștigat, dar asta e, am câștigat pe alte părți”, a mai spus el.

citește și...