Ștefan Bănică, primele declarații după ce a fost surprins cu ochii vineți. “Lumina făcea niște umbre la ochi”

16.02.2022, 19:07

Ștefan Bănică a făcut primele declarații după ce a fost surprins de paparazzi cu ochii tumefiați, în plină zi. Cântărețul se arată surprins de știre și neagă că imaginile din mass-media ar fi reale. Mai mult, vedeta spune că cei interesați pot verifica cum arată pe rețelele de socializare.

Artistul Ștefan Bănică Jr. a fost surprins de paparazzi Cancan, zilele trecute, într-o ipostază neobișnuită. Cântărețul a mers la o farmacie din zona Dorobanți pentru a-și cumpăra medicamente, iar la ieșire a fost surprins fără ochelari de soare, cu ochii vineți.

Solistul a făcut primele declarații pentru click.ro, fiind întrebat dacă a suferit o intervenție estetică sau a fost implicat într-un conflict, așa cum s-a speculat după apariția fotografiilor respective.

Ștefan Bănică, primele declarații după ce a fost surprins cu ochii vineți

Solistul a negat că are ochii vineți și a precizat că greșeala aparține celor care l-au fotografiat, care l-au expus într-o lumină nepotrivită. Mai mult, vedeta a negat că a apelat la operații estetice. Solistul a recomandat celor care sunt interesați de starea lui de sănătate să vizioneze clipul postat pe rețelele de socializare.

“Am rămas total uimit de asemenea știre. Probabil paparazzi au prins o poză în care lumina făcea niște umbre la ochi. Altfel nu pot să-mi închipui. Nu m-am operat și nu am nici o problemă de sănătate.

Dacă vreți, vă puteți uită la video-ul pe care l-am filmat ieri și l-am pus pe rețelele sociale”, a spus actorul pentru click.ro.

Lavinia Pârva, în vacanță

Recent, Lavinia Pârva și Ștefan Bănică au plecat într-o vacanță exotică, acolo unde s-au bucurat din plin de soare și de căldura.

Lavinia Pârva a publicat mai multe fotografii cu ea în costum de baie, arătând că are o siluetă de invidiat. Artista a optat pentru costume de baie întregi și a ales o pereche de ochelari de soare supradimensionați.

Lavinia Pârva a reușit să slăbească 30 de kilograme, după naștere.

„M-am ambiționat și am făcut foarte mult sport… Chestia cu mâncarea nu-mi iese, pentru că eu sunt foarte pofticioasă. Cumva, asta încerc să fac. Să nu mănânc foarte mult. Ăsta este modul prin care am reușit să slăbesc și să mă mențin. În momentul în care iau 2-3 kilograme în plus, nu mai mănânc nimic după ora 5”, spunea recent soția lui Ștefan Bănică.

citește și...