Ștefan Bănică Jr., surprins cu ochii tumefiați pe stradă. Ce s-a întâmplat cu artistul

15.02.2022, 14:09

Ștefan Bănică Jr. a fost surprins cu ochii vineți în București. Artistul nu s-a sfiit să apară în spațiul public cu ochii tumefiați și a mers la o farmacie. Apariția sa a ridicat numeroase semne de întrebare, mai ales că artistul nu și-a acoperit ochii cu ochelari de soare. 

Potrivit cancan.ro, Ștefan Bănică Jr. și-a făcut apariția în zona Dorobanți, unde s-a oprit să își cumpere medicamente de la o farmacie. Aceeași sursă notează că artistul s-a grăbit să cumpere un produs anume, iar în privire i s-a citit disperarea.

După ce și-a achiziționat medicamentul dorit, artistul a ieșit din farmacie în grabă. Fără ochelari de soare, artistul a fost surprins cu ochii tumefiați, arătând de parcă ar fi ieșit dintr-o încăierare.

Ștefan Bănică, vânăt la ochi/ Sursă foto: CANCAN.RO

Ce s-a întâmplat cu artistul

Momentan nu se știe ce s-a întâmplat cu cântărețul, însă ar exista posibilitatea că acesta să fi suferit o blefaroplastie inferioară, procedură menită să întinerească aspectul ochilor.

Pe rețelele de socializare, Ștefan Bănică se afișează zâmbitor si are o imagine impecabilă, iar recent a postat o fotografie cu el în care poartă ochelari de soare.

De Valentine’s Day, artistul a publicat o fotografie în care își acoperă ochii cu ochelari de soare. Ultima fotografie postata de cântăreț fără ochelari a fost făcută pe rețelele de socializare în urmă cu patru săptămâni.

Recent, Lavinia Pârva și Ștefan Bănică au ales să se relaxeze într-o destinație  exotică, Maldive. Lavinia a pozat într-un costum de baie întreg, dar foarte sexy, accesorizată cu o pereche de ochelari mari.

Care este secretul tinereţii lui Ștefan Bănică Jr.

Pe 18 octombrie, artistul a împlinit 54 de ani, dar se menține într-o formă de zile mari. Într-un interviu, Ștefan Bănică a dezvăluit care este secretul tinereţii sale, pentru că se menține în formă.

 

„Mă întreţin, dar nu ştiu să-ţi dau o reţetă, sunt atent la ce mănânc. În momentul în care vrei să faci performanţă trebuie să fii atent la nişte lucruri. Exact ca un sportiv, la un moment dat. Dar sunt un om obişnuit şi probabil faptul că dau senzaţia asta de tânăr şi neliniştit e că iubesc şi îmi place enorm tot ceea ce fac. Tot ceea ce fac în profesia mea fac din credinţă şi cu dragoste şi respect. Şi atunci probabil lucrul ăsta îţi dă o anumită stare„, a declarat Ștefan Bănică pentru click.ro.

Ștefan Bănică are trei copii făcuți cu trei femei diferite. Radu Ștefan este fiul artistului și al Cameliei Constantinescu,  Ana Violeta este fiica artistului și a vedetei de televiziune, Andreea Marin, iar Alexandru este făcut cu actuala soție, pe nume Lavinia.

citește și...