FOTO & VIDEO / Lavinia Pîrva s-a filmat în costum de baie. Cum arată soția lui Ștefan Bănică Junior la plajă

13.02.2022, 10:41
FOTO & VIDEO / Lavinia Pîrva s-a filmat în costum de baie. Cum arată soția lui Ștefan Bănică Junior la plajă
FOTO & VIDEO / Lavnia Pîrva s-a filmat în costum de baie. Cum arată soția lui Ștefan Bănică Junior la plajă

Cântăreața Lavinia Pîrva, în vârstă de 37 de ani, s-a filmat în costum de baie în vacanță. Soția lui Ștefan Bănică Juniort a făcut senzație în mediul online cu formele ei. Aceasta a atras imediat atenția internauților, care s-au întrecut în aprecieri și comentarii legate de felul în care se prezintă aceasta în costum de baie, la plajă.

Lavinia Pîrva a postat, pe contul său de socializare, o înregistrate video din vacanța petrecută într-o destinație exoticvă.

Partenera de viață a lui Ștefan Bănică Junior s-a filmat pe plajă, într-un costum de baie dintr-o singură piesă, de culoare neagră. Vedeta afișează o siluetă extrem de armonioasă.

Lavinia Pîrva s-a filmat în costum de baie. ”Ce norocos e Bănică”

Filmarea a făcut deliciul prietenilor virtuali ai Laviniei Pîrva. Artista a primit numeroase mesaje, unele laudative, altele nu prea.

”Ce norocos e Bănică”, ”Buzele alea o c-am iau razna”, ”Doamne ferește! Ce tumefiată ești la față”, ”Tu erai frumoasă! Ce s-a întâmplat cu fața ta?”, ”Nici tu numai semeni cu originalul …parca vad alta fata…”, ”Parca seamănă cu Cruduta”, ”Doamne… și tu te ai stricat la buze”, ”Ești superba”, ”Ești foarte frumoas”, ”Super”, ”O gagica buna in draci”, ”Sexy”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Lavinia Pîrva de la cei care îi urmăresc activitatea pe rețelelel de socializare.

Ce spune soția lui Ștefan Bănică Junior despre al doilea copil

Ștefan Bănică Junior are trei copii. Radu Ștefan este fiul artistului din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu. Din mariajul cu vedeta de televiziune Andreea Marin, Ștefan Bănică are o fiică, Violeta. Din căsnicia cu cântăreața Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică are un băiețel, Alexandru.

La o emisiune de televiziune, Lavinia Pîrva a vorbit despre eventualitatea une noi sarcini. „Eu, în momentul ăsta, nu mă gândesc la asta. Mi-este suficient. Văd femei cu doi, trei copii și mă întreb cum reușesc. Nu cred că aș face față cu doi, trei ca Alexandru. (…) Cântă, dansează, e ceva… Se duce la pian, apasă, cântă, e talentat. (…) Nu zicem nimic, deocamdată (n.r. despre al doilea copil)”, a declarat actuala soție a lui Ștefan Bănică Junior.

citește și...