VIDEO / Ștefan Bănică, fascinat de o concurentă de la ‘X Factor’! Alexandra Sîrghi a făcut show total: ‘Ai fost ca Halep la Roland Garros’

27.11.2020, 22:15
VIDEO / Ștefan Bănică, fascinat de o concurentă de la 'X Factor'! Alexandra Sîrghi a făcut show total: 'Ai fost ca Halep la Roland Garros'
Ștefan Bănică, fascinat de o concurentă de la 'X Factor'! Alexandra Sîrghi a făcut show total: 'Ai fost ca Halep la Roland Garros'/ foto: captura Antena 1

Show-ul de talente ‘X Factor’ a trecut la o altă etapă! Joi seară, 26 noiembrie, s-a dat startul eliminărilor din Bootcamp.

Cei 10 concurenți din echipa Loredanei Groza au încercat să rămână în competiție, însă doar trei dintre eI au mers mai departe în etapa duelurilor de la ‘X Factor’.

Vineri, 27 noiembrie, a urmat ca fetele din grupa lui Ștefan Bănică să își etaleze încă o dată talentele vocale. Grupa de fete cu vârsta sub 24 de ani, al cărei mentor este Ștefan Bănică, au trăit emoțiile Bootcamp-ului, mai ales că este considerată cea mai puternică de anul acesta, la ‘X Factor’.

Alexandra Sîrghi l-a impresionant pe Ștefan Bănică Jr. 

Una dintre concurentele lui Ștefan Bănică a reușit să facă show total pe scenă. Este vorba despre Alexandra Sîrghi, care a ridicat jurații și publicul în picioare.

În al doilea Bootcamp din sezonul 9 ‘X Factor’, tânăra și-a ales o piesă dificilă de interpretat, dar a oferit un moment de excepție pe scenă. Înainte de a cânta, Ștefan Bănică Jr. i-a atras atenția că și-a ales o melodie grea.

‘Este extrem de greu ce și-a ales, tehnic. E foarte riscant, dar dacă-i iese poate fi extrem de spectaculos’, i-a spus Ștefan Bănică Jr.

Alexandra Sîrghi a interpretat piesa ‘Love on top’ de la Beyonce și a reușit să îl ridice în picioare pe Ștefan Bănică Jr. Nici ceilalți jurați nu s-au lăsat mai prejos și au exclamat că grupa lui Bănică este una puternică.

Ștefan Bănică, lăsat mască de Alexandra Sîrghi

‘E groasă! Pe măsură ce vin concurentele din grupa lui Ștefan e din ce în ce mai clar că vine cea mai grea trupă. Ai obosit puțin la final, dar s-a simțit doar un pic. Atitudine mișto! Scaunul ar trebui să fie al tău!’, a spus Florin Ristei.

‘Serenada, a fost mai mult decât o serenadă, a fost o demonstrație de forță, de talent, de voce, de curaj și ai reușit!’, i-a spus și Loredana Groza.

Ștefan Bănică Jr. a precizat că Alexandra a avut pe scena de la ‘X Factor’ cea mai bună versiune a interpretării. Juratul show-ului de la Antena 1 a felicitat-o pe tânără de 18 ani pentru interpretarea excepțională și i-a oferit cel de-al treilea scaun din runda a doua de Bootcamp.

‘M-am temut tare de alegerea ta. Te-ai dus pe tot ce putea fi mai greu. Ai dat maximul când a trebuit. Ai fost ca Halep La Roland Garros’, a declarat Ștefan Bănică Jr., extrem de emoționat.

citește și...