VIDEO / Fina Angelei Similea a făcut senzație la ‘X Factor’. Cine este Ilinca Dinu

14.11.2020, 12:49
VIDEO / Fina Angelei Similea a făcut senzație la 'X Factor'. Cine este Ilinca Dinu
Fina Angelei Similea a făcut senzație la 'X Factor. Cine este Ilinca Dinu

Vineri seară, 13 noiembrie, jurații de la ‘X Factor’ au avut parte de o surpriză majoră! Pe scena concursului de la Antena 1 a apărut o tânără de 14 ani, care a mărturisit că nașa ei de botez este nimeni alta decât Angela Similea!

Adolescenta se numește Ilinca Dinu și a venit la audițiile ‘X Factor’ însoțită de părinți și de sora mai mică. Aceasta a dezvăluit că a mai participat în trecut la Festivalul New Wave din Rusia, acolo unde a cântat în fața a peste 10.000 de oameni.

Ilinca Dinu le-a spus juraților că nașa ei a fost cea care a ambiționat-o să cânte. Deși are numai 14 ani, adolescenta a primit numai cuvinte de laudă din partea juraților.

Fina Angelei Similea, pe scena de la ‘X Factor’

Ștefan Bănică: “Pentru vârsta ta ai un super potențial. O voce ca a ta nu poate sta acasă.”

Adolescenta a reușit să primească 3 de ‘DA’, Florin Ristei fiind cel care i-a dat ‘NU’. Astfel, fata a intrat pe lista de așteptare pentru bootcamp.

‘Nașa mea este Angela Similea. Ea este o mare cântăreață a României. S-a născut într-o familie destul de săracă, dar, fiindcă a muncit foarte mult, a ajuns renumită.

Pentru a-și câștiga pâinea, a urmat cursuri de canto. Și-a început cariera în 1970. A participat la multe concursuri, la care a obținut numeroase premii. A lansat peste două sute de albume și are peste o mie de piese.

Într-o zi, când mama era însărcinată cu mine, a venit la ea. Era anul 2005 și chiar înainte cu o zi, nașa lansase albumul Lumea mea. A pus mâna pe burta mamei și a spus: Fetița pe care o porți va fi o cântăreață. Când aveam doi ani, îi cântam piesele. Cred că sunt singura persoană de pe Pământ care are toate CD-urile ei. S-au stricat de atâta ascultat’, a scris Ilinca în cadrul proiectului școlar „Familii de Poveste”.

citește și...